FC WILD kasvatti Jimi Tauriainen Chelsea FC:n kanssa kolmivuotiseen sopimukseen!

9.3.2020 klo 16:00

Jimi Ja Chelsea FC:n päävalmentaja Frank Lampard yhteispotretissa ”Frank toivottaa Jimin tervetulleeksi seuraan ja odottaa yhteistyötä Jimin kanssa tulevina vuosina"
Allekirjoitustilaisuus Lontoossa

Jimi Tauriainen on allekirjoittanut Chelsea FC:n kanssa kolmivuotisen sopimuksen, jonka mukaan Jimi siirtyy heinäkuun 1. päivä 2020 Englannin valioliigaseura Chelsea FC:n riveihin.

Jimi aloitti uransa FC WILD:ssa vuonna 2009 vain 5-vuotiaana ja pelasi kasvattiseurassaan seitsemän vuotta siirtyen 12-vuotiaana vuonna 2016 HJK:n riveihin, jossa on pelannut nyt yhteensä neljä vuotta ennen sopimusta Chelsea FC:n kanssa. Jimi on myös Suomen 2004 ikäluokkamaajoukkueen vakiokasvo tehden tähän mennessä yhteensä 6 maalia Suomelle.

 

 

"Jimi haluaa kiittää kasvattajaseuransa FC WILD:in valmentajia ym. toimihenkilöitä mahtavasta tuesta junioriurallaan. Perheen ja seuran tuki on ollut ensiarvoisen tärkeää omatoimisen erikoisharjoittelun mahdollistajana.  FC WILD:in yksilölähtöinen valmennuslinja tukee kaikkien pelaajien kokonaisvaltaista kehittymistä ja antaa turvallisen ja laadukkaan pohjan ponnistaa mille tahansa tasolle. Jimi haluaa vielä kerran kiittää kaikkia yksityisiä lahjoittajia jotka osallistuivat FC WILD:in oman harjoituskeskuksen rakentamiseen vuonna 2012 ja panoksestaan nuorisotyöhön. FC WILD tulee aina pysymään tärkeänä osana elämääni ja osallistun perheemme kanssa seuran futiskouluihin ym. tapahtumiin aina kun ura/aika antaa siihen mahdollisuuden.

 

Camaan WILD

Parhain Futisterveisin Jimi Tauriainen"

 

FC WILD toivottaa menestystä Jimille jalkapalloilijan urallaan! 

 

FC WILD johtokunta