Seuravarusteet

FC WILD on tehnyt jatkosopimuksen Macron Finland Oy:n kanssa vuoden 2026 loppuun asti.

Nelivuotinen (2+2 vuotta) sopimus on voimassa vuoden 2026 loppuun asti. Macron on hoitanut mallikkaasti edellisen neljän vuoden sopimusajan tarjoten vaaleansinisen värimaailman raitapaitoineen sekä laajan seuramalliston hyvään kilpailukykyiseen hintaan.

Macronin verkkokauppa palvelee pelaajia, toimihenkilöitä ja vanhempia.

Olemme iloisia saadessamme jatkaa palvelualttiin ja toimituskykyisen kumppanimme kanssa seuraavat neljä vuotta.

HUOM! SEURAVARUSTEITA VOI OSTAA VAIN MACRONIN NETTIKAUPASTA, VANTAAN MYYMÄLÄ ON SULJETTU.

MUISTA ENSIN REKISTERÖITYÄ MACRONIN NETTIKAUPPAAN, JOTTA SAAT TILATTUA SEURAVARUSTEET ALENNETUILLA SEURAHINNOILLA!

Sovitusmallisto on FC WILDin toimistolla.

Macron Finland nettikauppaan rekisteröityminen:

https://macronfinland.fi/fi/omat-sivut/rekisteroidy?tc=fcwild

Yo. rekisteröitymisen jälkeen voit mennä suoraan Macronin nettikauppaan. 

Internet: https://macronfinland.fi/fi

Instagram: https://www.instagram.com/macron_finland/

 

Macronin yhteystiedot täältä.

Yhteyshenkilönämme Macronilla toimii Esa Nieminen, esa@macronfinland.fi, 040 825 0467

 

Tapio Keränen
FC WILD ry
Toiminnanohtaja

 

SOVITTAMINEN

Suosittelemme aina ennen tilaamista sovittamaan seuravaatteet, jotta jokaiselle pelaajalle ja taustahenkilölle tulee varmasti oikean kokoinen vaate. Osa Macronin seuravaatteista saattaa olla yleisesti ottaen hieman istuvampaa mallia verrattuna muihin merkkeihin ja tästä syystä sovittaminen on suositeltavaa. Suuntaa antavana neuvona voidaan sanoa, että mikäli olet kokoa L, niin Macronin vaatteissa sinulle menee koko XL. 

TILAAMINEN

Tilaaminen tapahtuu aina seuran omasta verkkokaupasta, jonne on seurakohtainen rekisteröitymislinkki. Macron Finland nettikauppaan rekisteröityminen: https://macronfinland.fi/fi/omat-sivut/rekisteroidy?tc=fcwild

Mene linkissä olevalle sivulle ja tee rekisteröityminen loppuun asti. Huomioithan, että toimitus- ja laskutusosoitteet eivät ole välttämättä sama, eli täytä rekisteröityessäsi kaikki kentät huolella, niin tilaaminenkin helpottuu. Yritys -sarakkeeseen laitatte seuran ja joukkueenne tiedot (esim. FC WILD /P15). Rekisteröitymisen jälkeen sivun vasempaan laitaan tulee seurasi nimellä oleva verkkokauppa, josta löydät FC WILD -seurahinnalla olevat seuravaatteet sekä harjoitus- ja lääkintävarusteet niin pelaajille kuin taustoille. Oikeus tilata laskulle avautuu, kun olemme vastaanottaneet rekisteröitymisenne ja tarkistaneet  yhteystietonne sekä oikeutenne laskutukseen. Kiireellisissä tapauksissa olkaa yhteydessä yhteyshenkilöön. 

Toivomme, että tilaukset tulevat aina joukkueenjohtajan tai varustevastaavan kautta joukkueen yhteystilauksena, mutta esimerkiksi uuden pelaajan liittyessä joukkueeseen voi tilauksen tehdä erillisenä tilauksena. Myös pelaajilla ja vanhemmilla on mahdollisuus tehdä yksityishenkilönä tilauksia verkkokaupan kautta seurahintaan. Yksityishenkilöiden tilausten maksaminen tapahtuu aina tilauksen yhteydessä, laskulle tilauksia saavat ainoastaan seuran nimeämät henkilöt kustakin joukkueesta/seurasta. 

Kaikki suoraan verkkokaupan alla olevat seuravaatteet, harjoitusvälineet ja lääkintätuotteet on valmiiksi hinnoiteltu FC WILD -seurahinnoin, joista ei enää erikseen saa alennuksia. Kaikki muut tuotteet, jotka eivät ole seuran verkkokaupan alla, myymme seuran jäsenille seurahintaan, joka on merkitty tuotteeseen punaisella. Sama alennus koskee myös myymälässä olevia tuotteita pl. lisäravinteet, salibandytuotteet, muut erillistuotteet sekä fanituotteet, joille on erillinen hinnoittelu. 

PAINATUS

Voit tilauksen yhteydessä tilata kauttamme nimikointi-, nimikirjain-, numero- tai sponsorilogopainatukset erillisen hinnaston mukaisesti. Mallistossa esitettyjen paitojen, laukkujen ja reppujen hinnat sisältävät valmiiksi FC WILD -logon ja mallistossa esitettyjen takkien hinnat sisältävät valmiiksi FC WILD -logon sekä seuran yhteistyökumppanin NOVART -logon. 

 

Image

 

Voit valita painatuksen samalla kun valitset tilaamasi koot merkitsemällä PAINATUS -kohtaan rastin haluamasi painotuotteen kohdalle ja sen jälkeen lataamalla excel-tiedoston, johon voit merkitä haluamasi painatukset tuotekohtaisesti. Paino-ohjeilla täytetty excel-tiedosto tulee lähettää tilauksen jälkeen osoitteeseen myynti@macronfinland.fi tai esa@macronfinland.fi. Merkitse sähköpostii myös tilauksesi numero varmistaaksesi että ohjeet menevät oikeaan tilaukseen. Epäselvissä tilanteissa olemme teihin yhteydessä aina ennen painatuksia.

TILAUSTEN TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan Postin tai Matkahuollon kautta omalle paikkakunnallenne, josta Posti/Matkahuolto ilmoittaa kun tuotteet ovat noudettavissa heidän toimipisteistään. Mikäli olet tilausvaiheessa valinnut noudon myymälästä, tulee tässä tapauksessa ilmoitus suoraan Macronilta. 

Image
Image