Tervetuloa pienen kylän suureen seuraan!

Liity seuraamme ja koe jalkapallon ilo yhdessä muiden kanssa. Toimintamme kattaa paljon enemmän kuin vain treenit ja pelit; mukana on myös leirejä, kursseja ja monenlaisia tapahtumia. Meillä on jotakin jokaiselle iästä ja taitotasosta riippumatta.

Joukkueet ikäryhmille 

Oletko kiinnostunut liittymään joukkoomme, mutta et ole vielä varma? FC WILD tarjoaa uusille pelaajille mahdollisuuden tulla kokeilemaan toimintaamme ikäryhmänsä joukkueessa kuukauden ajaksi veloituksetta. Tämä on loistava tilaisuus tutustua joukkueeseen, valmennukseen ja seuran toimintaan sitoutumatta heti.

Prinsessa- ja Ritarifutis (3-5-vuotiaille)

Tämä on mainio tapa tutustuttaa perheen pienimmät jalkapallon pariin vanhempien kanssa yhdessä osallistuen.

Päiväkoti- ja Koulufutis 

  • Päiväkotifutis: Yhteistyössä Pohjois-Kirkkonummen päiväkotien kanssa järjestämme vuosittain futistapahtumia Veikkolan Futiskentällä.
  • Koulufutis: Veikkolan ja Vuorenmäen kouluille suunnatut futistapahtumat ovat olleet osa toimintaamme yli kymmenen vuoden ajan, järjestettynä keväisin ja syksyisin.

Koulutukset

Järjestämme säännöllisesti koulutuksia seuramme toimihenkilöille ja pelinohjaajille, varmistaaksemme laadukkaan ja turvallisen ympäristön kaikille.

Futisleirit

Kesä- ja elokuussa järjestettävät futisleirit sopivat kaiken tasoisille pelaajille. Ryhmät muodostetaan iän ja taitotason mukaan, ja keskitymme yksilölähtöiseen valmennukseen.

Pelaajien kehitys

Pelit

Joukkueemme pelaavat aktiivisesti ja osallistuvat useisiin eri sarjoihin, tarjoten pelaajille mahdollisuuksia mitata taitojaan ja kehittyä.

Muut tapahtumat

Seuramme järjestää vuoden aikana monenlaisia tapahtumia, joissa jäsenet voivat tutustua toisiinsa ja viettää aikaa yhdessä.


Tule osaksi yhteisöämme ja koe jalkapallon tuoma ilo ja yhteenkuuluvuuden tunne. Oli taitotasosi mikä tahansa, meillä on sinulle paikka.