FC Hongan harjoitepankki

FC Hongan harjoitepankki pelaajan/valmennuksen tueksi omatoimisessa harjoittelussa

Sivusto sisältää pelaajille suunnitellut, ikäluokkakakohtaiset harjoitus - ja harjoitesisällöt omatoimiseen harjoitteluun. Sisältö tukee pelaajan henkilökohtaista harjoittelua ja kehittymistä myös silloin, kun ohjattu joukkuetoiminta on kesken.

Omatoimiharjoittelun tavoitteena on säilyttää pelaajan suorituskyky sekä harjoitusrytmi, kunnes joukkueharjoitukset jälleen käynnistyvät. Se vaatii pelaajilta itseohjautuvuutta ja luovuutta, mutta hyvin toteutettuna antaa heille erinomaiset valmiudet loppuelämäksi sekä työkalut omatoimiseen harjoitteluun myös jatkossa.

Harjoittelussa on otettu huomioon tämänhetkiset ohjeistukset koskien koronavirustilannetta. Kaikki harjoitukset ovat joko yksilö- tai pariharjoittelua ja ne suositellaan tehtäväksi joko lähikentällä tai omalla piha-alueella, kulloinkin voimassa olevat suositukset ja mahdolliset rajoitukset huomioiden.

Lapsiurheiluvaiheessa (U6-U11, tytöt & pojat) omatoimiharjoittelun keskeisenä tavoitteena on kehittää pelaajien perusmotorisia, liiketaidollisia, lajitaidollisia ja fyysisiä ominaisuuksia mahdollisimman monipuolisesti.

Nuorisourheiluvaiheissa (U12-U20, tytöt & pojat) omatoimiharjoittelun tavoitteena on kehittää pelaajien fyysisiä sekä teknis-taktisia ominaisuuksia mahdollisimman monipuolisesti. Mitä vanhemmassa ikäluokassa pelaaja toimii, sitä vahvemmin tulisi pelaajalla myös itsellään olla selkeät tavoitteet, jotka ohjaavat tekemistä.

Maalivahdeille löytyy harjoitepankeista omat, erilliset sisällöt.

Harjoitepankissa on tällä hetkellä yhteensä noin 100 videota ja kevään aikana julkaistaan yhteensä n. 300 videoharjoitetta ohjeineen. Sivustoa kehitetään jatkuvasti eteenpäin ja uusia videoita julkaistaan päivittyvien harjoitussuunnitelmien myötä lisää.

Tämä FC Hongan sivusto on avoin ja myös muiden seurojen pelaajien käytettävissä omatoimiseen harjoitteluun.

FC Hongan sivustolle pääsee tästä linkistä --> http://fchonka.fi/harjoitepankki/ .

Sivuiltamme löytyy mm. myös FC WILD valmennuslinja ja linkki esim. FC WILD TV Youtube kanavaan, johon alamme tuottamaan myös omaa sisältöä.

Olkaa hyvä.

Tapio Keränen
FC WILD ry
toiminnanjohtaja