Tervetuloa FC WILD ry:n sivuille

JOUKKUEUUTISET

P04 koostuu haasteryhmästä Valkoinen ja harrasteryhmästä Raita. Yhteensä 20 poikaa. Tarvittaessa voimme tarjota lisää valmennushaasteita muista joukkueista. Tiedustelut: pj Teemu Sysmäläinen, puheenjohtaja@fcwild.fi , p. 040 748 0440.
FC WILD P04 Sininen HELSINKI CUPIN A-finaalissa, FC WILD P03 Sininen HELSINKI CUPIN B-finaalissa
Molempiin peliryhmiin otetaan pelaajia, mutta varsinkin P04 -joukkue tarvitsee n. 2-3 vahvistusta mahdollisimman pian. Molemmat peliryhmät olivat kevään kierroksella ykkössarjassa kakkosia. Harjoittelun lähtökohtana on pelaajakohtainen pelaajakehitys taito etunenässä, myös liikkuvuus yms. seikat on otettu huomioon jo viime syksystä alkaen, jotta kokonaisvaltainen kehittyminen olisi mahdollista.
Upea turnausvoitto poikien C14 ikäluokassa, kuusi peliä , kuusi voittoa, maalierolla 38-0
Nousu aluesarjoihin oli joukkueellamme enemmän kuin lähellä, tavoitteena syksyllä on voittaa molemmat ykkkössarjat ja nousta aluesarjaan molemmissa ikäluokissa.
P04 Raita/Valkoinen-yhdistelmäryhmä pelasi hienosti Lohjan Asemanpellon urheilupuistossa viime viikonloppuna. Pojat tsemppasivat ja hopeamitalit kaulaan ansaitusti. Voiton vei FC Honka, joka voitti meidät niukasti 3-2. Oikein virkistävä kahden päivän turnaus, jossa saatiin aurinkoa mukavasti.
Haastajat kohtasivat NJS kilparyhmän.
onnittelut pojille loistavasta saavutuksesta
RSS ATOM