Keittiömaailma jatkaa FC WILD:in pääyhteistyökumppanina tulevinakin vuosina!

14.3.2019

FC WILD ja Keittiömaailma ovat sopineet 2+2 vuoden mittaisesta jatkosta pitkäaikaiselle yhteistyölle. Keittiömaailma, yksi seuran pääyhteistyökumppaneista tulee näkymään uusissa seuravarusteissa, tarkemmin sanottuna takeissa ja kotipelipaidoissa lisäksi seuran julkaisuissa ja nettisivuilla sekä omalla kentällämme kentänlaitamainoksen muodossa.

”Viimeiset seitsemän vuotta ovat sujuneet molemmin puolin menestyksekkäästi, ja olen iloinen että Keittiömaailma haluaa jatkossakin olla vahvasti mukana kehittämässä/tukemassa toimintaamme”, sanoo FC WILD:in toiminnanjohtaja Tapio Keränen. ”Keittiön uudistaminen alkaa olla ajankohtaista monella veikkolalaisella perheellä, myös FC WILD:in pelaajien ja taustajoukkojen kodeissa. Siksikin Keittiömaailma on seuralle ajankohtainen yhteistyökumppani.”, päättää seuran toiminnanjohtaja.

”Meille on tärkeää olla mukana junioriurheilun ja lasten liikunnan tukemisessa ja kehittämisessä.  FC WILD on kasvanut nopeasti suurta joukkoa, pääosin lapsia ja nuoria, liikuttavaksi seuraksi.  Toivomme, että voimme yhteistyöllä tukea entistä suuremman joukon liikuntaharrastusta sekä seuran kehitystä myös jatkossa. ” sanoo VJ-Profit Oy/ PK-seudun Keittiömaailmojen toimitusjohtaja Vertti Rossi.

VJ-Profit Oy on Suomen suurin keittiöalan jälleenmyyjä. Yrityksen PK-seudun viisi Keittiömaailma -myymälää edustavat kotimaisia, laadukkaita A la Carte ja Petra –keittiöitä ja –kiintokalusteita sekä alan johtavia kodinkoneita, altaita ja hanoja. Keittiömaailma tarjoaa asiakkaille korkeatasoista kokonaispalvelua keittiön yksilöllisestä suunnittelusta toteutukseen ja remonttipalveluun. Keittiömaailmalla on omat palvelukonseptit ja nimetyt ammattilaiset myös linjasaneerauskohteiden asukkaille ja yritysasiakkaille.  

Tervetuloa tutustumaan kymmeniin innovatiivisiin A la Carten ja Petran mallikeittiöihin Keittiömaailma –myymälöihimme. Ota keittiösi mitat mukaan ja pyydä tarjous.

 

Voit varata veloituksettoman keittiön suunnitteluajan myös etukäteen www.keittiomaailma.fi/varaasuunnitteluaika/.

 

FC WILD on Kirkkonummen toiseksi suurin jalkapallon erikoisseura 423 lisenssipelaajalla ja 16 joukkueella. Alkaville futaajille tarjoamme prinsessa- ja ritarifutista, päiväkoti- ja koulufutista ennen siirtymistä joukkueisiimme. Joukkueisiimme voi tulla mukaan myös suoraan kaikenikäiset ja-tasoiset pelaajat. Lisätietoja:http://www.fcwild.fi/uusi-pelaaja/ .

 

Ystävällisin terveisin

Vertti Rossi

Toimitusjohtaja

+358 400 415887

VJ-Profit Oy

Martinkuja 10

02270 Espoo

www.keittiomaailma.fi

www.poggenpohl.fi

 

ja

 

Tapio Keränen

FC WILD ry

Toiminnanjohtaja

+358 40 504 5904

toiminnanjohtaja@fcwild.fi 

www.fcwild.fi