Palloliiton päivitetty ohjeistus harjoitusten, turnausten ja leirien toteuttamiseen 1.6.2020 alkaen

Moi

Tuore Palloliiton ohjeistus nyt julkaistu. Ohjeistukset on tehty erikseen harjoittelun toteuttamiselle, turnausten toteuttamiselle sekä jalkapallokoulujen ja -leirien toteuttamiselle.

Ohjeet harjoittelun toteuttamiseen 1.6.2020 alkaen –>

Ohjeistus jalkapalloturnausten toteuttamiseen 1.6.2020 alkaen –>

Ohjeistus jalkapallokoulujen ja -leirien toteuttamiseen 1.6.2020 alkaen –>

Kaikkia jalkapallotoimijoita pyydetään lisäksi huomioimaan, että nyt julkaistut ohjeistukset ovat voimassa vasta maanantaista 1.6.2020 alkaen. Ohjeistukset on julkaistu etukäteen sen takia, että tulevaa toimintaa voi paremmin suunnitella ennakkoon. Otteluiden, turnausten, jalkapallokoulujen tai leirien järjestäminen on mahdollista vasta kesäkuun alusta, kun voimaan tulee 50 hengen mahdollistava kokoontumisrajoitus. Samalla lajinomainen harjoittelu ja pelaaminen eli ns. lähikontaktit on sallittu kesäkuun alusta alkaen.

Toukokuun loppuun saakka tulee kuitenkin vielä noudattaa tällä hetkellä voimassa olevia ohjeistuksia
 

FC WILD jalkapalloleirimme
Jalkapalloleiriimme osallistuville tulemme laittamaan vielä tarkemmat ohjeet leiriä edeltävällä viikolla. Poikkeusolojen takia viimeinen ilmoittautumispäivä leirillemme on 31.5.2020, jonka jälkeen emme ota enää lisää jälki-ilmoittautuneita, koska joudumme tarkkaan suunnittelemaan ryhmät, ryhmäkoot, ilmoittautumiset, välipalat, ohjelman jne….

Joten vielä ehditte kuun loppuun asti ilmoittautumaan leirille tästä linkistä –> http://www.fcwild.fi/jalkapalloleiri/ (paikkoja on enää muutama jäljellä).

Tapio Keränen
FC WILD ry
toiminnanjohtaja

PS. kts. lisätietoja palloliiton linkistä–>

Liitetiedostot