Ottelutulokset

 

Talven 2019-2020 harjoitusottelut:

 

Lauantai 30.11.2019 - U23 vs LJS

A/U23 Harjoituspeli LJS:ää vastaan. LJS pelaa miesten 5.divisioonaa ja jäi niukasti maalierolla noususta 4.divisioonaan.

Molemmilla joukkueilla oli hieman miehiä sivussa mm. Fc Wildin kaikki maalivahdit, mutta peli saatiin onnistuneesti järjestettyä. 

Fc Wild pelasi ensimmäistä kertaa kyseisellä kokoonpanolla, kun uusia pelaajia oli tullut joukkueeseen todella paljon. 

Ensimmäiset 10min peli näytti todella hyvältä Wildin kannalta. Pallo liikkui ja syötöt osuivat kohdalleen. Muutama vaarallinen maalipaikkakin oli, mutta ei saatu vielä verkon perukoille asti.

Sitten Kotijoukkue LJS rupesi iskemään maaleja ja Wildin peli meni sekaisin. Hetkittäin näytti, että edessä olisi murska tappio, mutta lopulta taas joukkue sai pelistä kiinni ja aloitti tilanteen tasoittamisen.

Lopulta kuitenkin 5-3 häviö, mutta ensimmäiseksi peliksi voidaan todeta, että paljon hyvää oli havaittavissa.

 

Sunnuntai 15.12.2019 - U23 vs Kopse CRPS

A/U23 harjoituspeli KOPSE:n CRPS Miesten harrastejoukkuetta vastaan, joka pelasi Helsingin sarjan Miesten 7.divisioonaa vastaan.

Fc Wildilla oli vaihtomiehiä tässä pelissä vähän liikaakin ja peluuttaminen oli hankalaa. Muutenkin peli oli kaikin puolin aika sekavaa ja vastustaja pelasi todella kovaa sekä välillä liiankin epäpuhtaasti.

Loppujen lopuksi kuitenkin 2-3 voitto pelistä.

 

Sunnuntai 19.01.2020 - U23 vs Hyvinkään Pelikaani

Ensimmäinen kotipeli uudessa Areenassa ja vastaan tuli Hyvinkään Pelikaani, joka pelaa miesten 6.Divisioonaa eli samaa tasoa, kuin Fc Wildin U23 joukkue.

Peli lähti hyvällä temmolla käyntiin ja huomasi, että paljon uudistunut Fc Wildin joukkue on ruvennut löytämään yhteisen sävelen. Peli kulki Fc Wildin komennolla ja

lopputuloksen selkeä 6-0 voitto!

 

Lauantai 25.01.2020 - A-Joukkue vs Honka A2

Ensimmäinen A-Joukkueen peli pelattiin Honka A2 Leopardeja vastaan. Pelipaikkana oli Matinkylän lämmitetty ulkotekonurmi, joten olosuhteet olivat aikas viileät.

Fc Wild oli ensimmäiset minuutit hieman jäässä ja vastustaja pääsikin iskemään aika nopeasti 1-0 maalin. Onneksi pojat rupesivat lämpenemään ja tahtipuikko siirtyi Fc Wildille.

Tilanne oli toisella puoliskolla jo 1-6, mutta sitten ruvettiin pelaamaan liian takki auki ja vastustaja käytti Wildin heikkoudet hyväksi ja tasoitti loppulukemiksi 3-6 Voiton Fc Wildille.

Maalintekijät: Niko H x 2, Jansku x 2, Juuso 1 ja Tuomo 1.

Muuta: Arttu syötti loistavasti 3 maaleista

 

Sunnuntai 26.01.2020 - A-Joukkue vs Fc Espoo

Sunnuntaina pelattiinkin sitten todella kovaa joukkuetta vastaan, kun Nummelan Areenalle asteli Fc Espoo. Osa Espoon pelaajista pelasi viime kaudella P20 SM-Sarjaa sekä Miesten kakkosen sekä kolmosen pelejä. 

Alku näyttikin nopeasti Fc Espoon iskukyvyn. Joukkue pelasi todella varmasti, aktiivisesti sekä kierrätti hienosti palloa. Wildilla oli todella vaikeata päästä rytmiin mukaan, muutamaa vaarallisempaa hyökkäystä lukuunottamatta. Aika pian Fc Espoo tekikin 0-1 osuman.

Fc Wild rupesi saamaan pelistä hieman kiinni ja liiallinen hätäily lopetettiin. Todella hienon yksilösuorituksen jälkeen Wild tasoitti 1-1 tilanteeseen.

Fc Espoo otti jälleen pallon haltuun ja varsinkin muutama heidän pelaaja otti isomman roolin rakentelussa ja Fc Wild oli pahimmillaan jo 1-4 häviöllä.

Onneksi pojat malttoivat pitää pelin kasassa ja lisäsivät vaan hyvää syöttelyä. Tasoitusta haettiin kovaa ja tekeminen ei loppunut vaikka Tuomari hylkäsi loistavasti rakennetun maalin paitsiona, vaikka sitä se ei todellakaan ollut, mutta nopeatempoista peliä on todella vaikea yksin tuomita, joten näille ei voi mitään.

Maali maalilta Fc Wild kuitenkin läheni vastustajaa ja minuutti ennen pelin loppua, Wild iski lukemiksi 4-4 tasapelin! Todella hieno suoritus, kauden ehdottomasti kovimmassa pelissä.

Maalintekijät: Niko H x 2, Erik 1, Juuso 1. 

Muuta: Arttu jatkoi loistavien syöttöjen jakelemista! Kristianilta monta loistavaa torjuntaa

 

Sunnuntai 9.2.2020 - U23 vs. VVR

Viimekaudella perustettu, 6.divarissa Fc Wildin miehiäkin vastaan pelannut VVR saapui Nummelaan testaamaan talvikuntoa. 

Alussa peli oli todella hyvin Fc Wildin hallinnassa, ehkä liiankin hyvin ja ns. tiimipeli muuttui liialliseksi yksilöpeliksi.

Vastustaja piti oman pelinsä hyvin kunnossa ja pitkään väännettiinkin tasatuloksessa 1-1. 

Valitettavasti peli kääntyi sitten 1-2 tappioksi oman hölmöilyn seurauksena, joten VVR:lle voitto mukaan Wildin antamana. 

 

Sunnuntai 23.2.2020 - A-pojat vs. Tups/KP-75 A YJ

Ennestään tuntematon vastustaja Tups/KP-75 A YJ tuli haastamaan Fc Wildin A-pojat Hiihtoloman viimeisenä päivänä. 

Peli ei ehtinyt oikeastaan edes alkaa, kun vastustaja varmaan jo ensimmäisen minuutin kohdalla teki vahvan laitanousun, jonka seurauksena heti 0-1 maali. 

Onneksi tämä herätti Veikkolan lomalaiset ja saatiin hyvä peli aikaiseksi alun shokista huolimatta. 

Niko H. teki vahvan nousun sekä vedon, jonka jälkiseurauksena hän laittoi puolustuksen sekä maalivahdin tilanteesta rauhallisesti ulos ja iski varman maalin alanurkkaan. Tilanne 1-1.

Vastustajan nopeat pelaajat prässäsivät todella aktiivisesti ja pyrki laitojen kautta nousuihin. Tempo ottelussa oli todella hyvä, joka teki omalta osaltaan laajan vaihtomies arsenaalin peluuttamisen haastavaksi. 

Niko H. iski Wildin vielä 2-1 johtoon, mutta jälleen epäonneksemme pallo myös kimposi reboundista omaan pelaajaamme ja vastustaja sai Wildin tekemänä tulokseksi 2-2.

Paikkoja oli pelissä useita, mutta tällä kertaa nuo kaksi maalia jäivät ainokaisiksi, joten pisteet siis tasan tästä todella hyvästä treenipelistä.