FC WILD keskeyttää jalkapallotoiminnan maaliskuun loppuun asti valtioneuvoston ja Suomen Palloliiton suosituksesta

12.3.2020

FC WILD toimii valtioneuvoston ja Suomen palloliiton uusien suositusten mukaisesti ja kaikki harjoitus-, ottelu- ja turnaustapahtumat perutaan 31.3.2020 asti. Tilannetta seurataan edelleen jatkuvasti ja ohjeistuksia päivitetään tarpeen vaatiessa.

 

Liittohallitus päätti jalkapallotoiminnan kilpailutoiminnan väliaikaisesta keskeyttämisestä. Palloliiton liittohallitus piti torstai-iltana etäkokouksen koronaviirusepidemiaan COVID-19 liittyen.

Hallitus päätti keskeyttää Palloliiton kilpailutoiminnan maaliskuun loppuun asti. Poikkeuksena ovat miesten Suomen Cupin neljännesvälieräottelut ja miesten Futsal-Liigan runkosarjan päätöskierros, jotka pelataan ilman yleisöä tulevana viikonloppuna. 

Myös Palloliiton pelaajakehitystapahtumat, kuten Huuhkaja- ja Helmaripäivät, alueleirit, kehittymisen seurantatapahtumat ja alueturnaukset on toistaiseksi peruttu.

Lisäksi ottaen huomioon Valtioneuvoston suositukset koronaviruksen leviämisen estämiseksi Palloliitto suosittelee seuroja keskeyttämään harjoitus- ja turnaustapahtumat maaliskuun loppuun asti. 

 

Päätökset muiden kansallisten pääsarjojen osalta tehdään alkuviikosta. Niistä tiedotetaan mahdollisimman pian. 

Tilannetta seurataan jatkuvasti ja ohjeistuksia päivitetään tilanteen ja viranomaisohjeiden niin vaatiessa.

Suosittelemme seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteessa https://thl.fi/fi 

kts. Suomen Palloliiton tiedote: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/liittohallitus-paatti-jalkapallon-kilpailutoiminnan-valiaikaisesta

FC WILD johtokunta