K-Plussasponsorointi

FC WILD ry ja Intersport Suomenoja ovat solmineet yhteistyösopimuksen,

jossa Intersport hyvittää kaikista FC WILD pelaajien perheiden sekä muiden taustajoukkojen ja kannattajien ostokertymästä 2 %:n suuruisen summan.

Kertyvää hyvitettä saa kaikista ostoksista, riippumatta siitä onko tuote normaali- vai alennushintainen. Rekisteröityä voi kuka tahansa, joka haluaa tekemiensä ostojen perusteella tukea samalla FC WILD ry:n junioritoimintaa.

Ostokertymä lasketaan K-plussakorttitietojen perusteella ja jokainen voi käydä aktivoimassa oman K-Plussakorttinsa netin kautta. Mikäli samassa taloudessa on rinnakkaiskortteja yhden perheenjäsenen ilmoittautuminen riittää, talouden kaikilla K-Plussakorteilla tehdyt ostot huomioidaan ostokertymää laskettaessa.

Sponsorointiin osallistumisella ei ole vaikutusta henkilökohtaisiin K-Plussa-etuihisi, saat siis jatkossakin kaikki edut kuten aikaisemmin.

FC WILD ry ja K-Citymarket Nummela ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jossa Citymarket hyvittää kaikista FC WILD pelaajien perheiden sekä muiden taustajoukkojen ja kannattajien ostokertymästä 1 %:n suuruisen summan.

 
Kertyvää hyvitettä saa kaikista ostoksista, riippumatta siitä onko tuote normaali- vai alennushintainen. Rekisteröityä voi kuka tahansa, joka haluaa tekemiensä ostojen perusteella tukea samalla FC WILD ry:n junioritoimintaa.
 
Ostokertymä lasketaan K-plussakorttitietojen perusteella ja jokainen voi käydä aktivoimassa oman K-Plussa -korttinsa netin kautta. Mikäli samassa
taloudessa on rinnakkaiskortteja yhden perheenjäsenen ilmoittautuminen riittää, talouden kaikilla K-Plussa-korteilla tehdyt ostot huomioidaan ostokertymää
laskettaessa.
 

Sponsorointiin osallistumisella ei ole vaikutusta henkilökohtaisiin K-Plussa-etuihisi, saat siis jatkossakin kaikki edut kuten aikaisemmin.

 

Rekisteröinti tapahtuu omalla Plussa-sivulla.
 
Tässä ohjeet:
 
1. Mene www.plussa.com -sivulle 
2. Kirjaudu sisään vasemmasta reunasta Oma K-Plussa -sivuillesi. Jos et ole jo rekisteröitynyt sinne, tee se kohdasta "rekisteröidy".
3. Kirjauduttuasi sisään valitse valikosta "Sponsorointi".
4. Mikäli olet rekisteröinyt Plussa-korttisi jo FC WILD ostoja kerryttäväksi, näet kohdassa "Voimassaolevat sponsorointikohteet" tekstin ”SP0367 FC WILD ".
5. Jos et ole rekisteröinyt ja haluat tehdä sen nyt, syötä kohtaan "sponsorointitunnus" koodi: SP0367 ja klikkaa tallenna.
6. Olet nyt rekisteröinyt oman Plussa-korttisi ostot kerryttämään tukea FC WILD ry:n toimintaan.