Taitokisat

HUOM. Joukkueen on ilmoitettava vähintään kaksi toimihenkilöä mukaan taitokisoihin jotta joukkueen pelaajat voivat osallistua taitokisoihin.

 

Ennakkoilmoittautumiset joukkueittain ja toimihenkilöittäin ao. lomakkeen kautta 23.10.2019 mennessä, kiitos.

Ilmoittautuminen Joukkueittain taitokisoihin

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

FC WILD:in taitokisat sunnuntaina 27.10.2019  VEIKKOLAN FUTISKENTÄLLÄ klo 10 - 15

 

Taitokisat on tarkoitettu 7-15 vuotiaille tytöille ja pojille. Tänä vuonna mukana olevat ikäluokat ovat 2012 -syntyneet ja vanhemmat. Tapahtuma toimii hyvänä mittarina valmennuksen kehittämiselle ikäluokittain. Toivottavasti mahdollisimman moni pelaaja pystyy osallistumaan tapahtumaan. Taitotapahtuman lajit on esitelty yo. taitokilpailusäännöissä. Niihin kannattaa tutustua jo etukäteen.

 

Tule mittaamaan taitotaitosi mukavassa seurassa. 

 

AIKATAULU: 

 

KLO 10.00-12.00 2008 ja myöhemmin syntyneet (Pelaajat paikalla viimeistään klo 09.30)

KLO 12.00-15.00 2007 ja aikaisemmin syntyneet (Pelaajat paikalla viimeistään klo 11.30)

 

Pelaajat: oma nimikoitu pallo, pelipaita päälle + muut säänmukaiset varusteet, juomapullo ja eväät.

 

Toimihenkilöitä/rastivastaavia tarvitaan jokaisesta joukkueesta vähintään kaksi . Ilmoittaudu mukaan sivun ylälaidassa olevasta ilmoittautumiskaavakkeesta, joukkueen pelaajat eivät voi osallistua taitokisoihin jos vähintään kahta toimihenkilöä ei ole nimettynä ennakkoon.

 

Ensimmäisen ryhmän toimihenkilöt tulevat paikalle klo 08.45 jotta saadaan radat rakennettua ja ihmiset ohjattua/koulutettua omiin tehtäviinsä. Toisen ryhmän toimihenkilöt tulevat paikalle klo 11.30. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. HUOM! ottakaa ajanottokelloja ja kyniä mahdollisuuksien mukaan. Jokaiselta joukkueelta odotetaan runsasta osanottoa tapahtumaan pelaajien ja toimihenkilöiden muodossa.