Taitokisat

FC WILD:in taitokisat sunnuntaina xx.xx.2020  VEIKKOLAN FUTISKENTÄLLÄ klo 10 - 15

 

Taitokisat on tarkoitettu 7-15 vuotiaille tytöille ja pojille. Tänä vuonna mukana olevat ikäluokat ovat 2013 -syntyneet ja vanhemmat pelaajat. Tapahtuma toimii hyvänä mittarina valmennuksen kehittämiselle ikäluokittain. Toivottavasti mahdollisimman moni pelaaja pystyy osallistumaan tapahtumaan. Taitotapahtuman lajit on esitelty yo. taitokilpailusäännöissä. Niihin kannattaa tutustua jo etukäteen.

 

Tule mittaamaan taitotaitosi mukavassa seurassa. 

 

AIKATAULU: 

 

KLO 10.00-12.00 2009 ja myöhemmin syntyneet (Pelaajat paikalla viimeistään klo 09.30)

KLO 12.00-15.00 2008 ja aikaisemmin syntyneet (Pelaajat paikalla viimeistään klo 11.30)

 

Pelaajat: oma nimikoitu pallo, pelipaita päälle + muut säänmukaiset varusteet, juomapullo ja eväät.

 

Toimihenkilöitä/rastivastaavia tarvitaan jokaisesta joukkueesta vähintään kaksi . Ilmoittaudu mukaan sivun ylälaidassa olevasta ilmoittautumiskaavakkeesta, joukkueen pelaajat eivät voi osallistua taitokisoihin jos vähintään kahta toimihenkilöä ei ole nimettynä ennakkoon.

 

Ensimmäisen ryhmän toimihenkilöt tulevat paikalle klo 08.45 jotta saadaan radat rakennettua ja ihmiset ohjattua/koulutettua omiin tehtäviinsä. Toisen ryhmän toimihenkilöt tulevat paikalle klo 11.30. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. HUOM! ottakaa ajanottokelloja ja kyniä mahdollisuuksien mukaan. Jokaiselta joukkueelta odotetaan runsasta osanottoa tapahtumaan pelaajien ja toimihenkilöiden muodossa.