Pelisäännöt

 

FC Wild P07 - joukkeen säännöt:

 

 1. Kuuntelen ja noudatan valmentajien ohjeita ja neuvoja
 2. Annan harjoittelurauhan pelikavereilleni
 3. Teen parhaani harjoituksissa ja peleissä
 4. Opettelen olemaan kaveri kaikkien kanssa
 5. Kannustan joukkuekavereitani
 6. Sovittuihin tapahtumiin saavutaan ajoissa. Harjoituksiin saavutaan siten, että vähintään 10 min. ennen niiden alkamisaikaa ollaan paikalla harjoitusasusteissa
 7. Valmentajat valmentavat ja vanhemmat kannustavat.
 8. Vanhempien tulee olla harjoitusten ja pelien aikana tavoitettavissa. Valmentajat pyytävät vanhempia osallistumaan harjoitteiden pitämiseen aina tapauskohtaisesti. Pelien aikana vanhemmat eivät ole samalla kentän sivustalla valmennuksen kanssa.
 9. Peliaikaa pyritään jakamaan pelaajille aina yhtä paljon. Peliajan jakamisesta päättävät valmentajat.
 10. Valmennuksessa pyritään tasavertaisuuteen, mutta ei tasapäistämiseen.
 11. Vanhemmat tulevat kentälle savuttomina ja raittiina.
 12. Sairauden jälkeen pitää olla vähintään kaksi päivää terveenä ennen harjoituksiin tai peleihin osallistumista. Kipeänä ei siis tulla harjoituksiin tai peleihin!
 13. Vanhemmat tukevat mahdollisuuksien mukaan lapsen omatoimista urheilua ja liikkumista sekä muita harrastuksia. Monipuolisuus on tärkeä asia ja se myös tukee jalkapalloharrastusta.
 14. Joukkueen tavoitteena on kaikkien viihtyminen, jalkapallon ja sen sääntöjen oppiminen sekä joukkuehengen luominen. Pelikavereiden henkinen ja fyysinen kiusaaminen on ehdottomasti kielletty (valmentajat ja tarvittaessa toimihenkilöt puuttuvat kiusaamisen sitä havaitessaan).