Tilastot

Kauden 2018 6-divari:

Uuden kauden alkua ollaan odotettu, kuin kuuta nousevaa. Sini-valko raidalliset Veikkolan Gladiaattorit ovat valmiina uusiin koitoksiin.

Treenipelit ovat menneet vaihtelevasti, mutta paljon ollaan niistä opittu ja pyritty parantamaan kyseisiä asioita treenaamalla koko talvikauden ajan.

Nyt kausi siis pyörähtää käyntiin ja toivottavasti nousu on saavutettavissa.

 

FC Slimmit751115-416
FC WILD851215-816
IIF Fotboll741218-1213
MasKi840415-1612
KaPy832316-1111
BK-46/Hobby832312-1411
EPS/282339-129
ViTa/2923413-189
Tolsa/2721411-197
RPS 3281258-185
 

23.4.2018 Kauden avaus

FC WILD vs. IIF: Harmittava 1-2 Tappio

Wildilla täysi miehistö kokoonpanossa, joten siitä ei ainakaan jää tällä kaudella pelit kiinni. Vastustaja oli ennakoissa rankattu lohkon kärkijoukkueen paikoille ja ensimmäinen voitto olikin heillä jo hallussa, joten odotettavissa oli tiukka peli.

Peli olikin tiukka heti alusta alkaen. Pallonhallinta oli todella tasaista ja maalipaikkoja oli molempien vaikea saada. Ensimmäisen maalin sai kuitenkin Wild, kun tarkalla keskikentän pystysyötöllä vapautettiin laitakiiturimme Mensur, joka varmasti laittoi nousun jälkeen pallon maalivahdin ohi. Vastustajan pakit yrittivät juosta pallon kiinni ennen maaliviivaa, joten Toni kävi varmistamassa, että pallo menee verkkoon asti ja tilanne 1-0.

Vastustaja kuitenkin jatkoi tiukkaa taistelua ja tasoitti pelin kulmatilanteen jälkeen. Vielä ennen vihellystä, IIF sai tällättyä komealla vedolla boksissa olleen ryysistilanteen jälkeen luvuiksi 1-2.

Toinen puolisko alkoi samanlaisella pelillä eli tasaista vääntöä kaikin puolin. Muutenkin peli oli puhdasta, vaikkakin tiukkaa tekemistä. Wild yritti voimalla tehdä tasoittavaa maalia ja kävi pallo tolpissakin. Harmittavasti loppu rynnistykseen tuli särö, kun tuomari nosti meidän pelaajalle punaisen, tilanteessa mikä alkoi siitä, kun vastustaja potkaisi makuullaan meidän pelaajalta jalat alta jälkitilanteessa. Tuomari ei kuitenkaan kyseiselle vastustajan pelaajalle nostanut korttia ollenkaan eli vain Wild oli kärsijänä tässä.

Kuitenkin Wild pystyi jatkamaan vajaanakin maalipaikkojen hakemista ja loppu oli aika vahvasti IIF:n puolustuspäässä pelaamista. Tasoitus jäi kuitenkin tekemättä ja vieraat veivät tasaisesta pelistä pisteet kotiin.

Hieno peli kaikin puolin! Vastustaja oli yhtä kova kuin odotimmekin, mutta peli olisi voinut mennä kumpaan suuntaan tahansa. Vähintään piste olisi kyllä ollut ansaittu.

Ainoastaan harmittaa todella paljon, että Tuomari otti taas suuremman roolin, kuin olisi pitänyt. Kaikki lähti siis vastustajan sikailusta ja me saatiin rangaistus...tuttua viime kaudelta. Meidän tulisi varmaan myös treenata filmaamista.

 

3.5.2018 Vieraspeli BK-46/Hobby vs. Fc Wild 1-2 VOITTO

Peli oli tasaista vääntöä. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa, mutta maaleja saatiin hetki odottaa. Lopputulos 1-2 Voitto ja molemmista maaleista vastasi Arif tehokkailla vapaapotkuillaan.

 

7.5.2018 Kotipeli Fc Wild vs. KaPy 1-0 VOITTO

Jälleen todella tasainen peli. Vastustajalla nopeita, taitavia nuoria pelaajia ja pelin tempo oli aika kova. Pallo liikkui molempiin suuntiin, mutta maalipaikat jäivät saamatta molemmilta.

Pelin loppumetreillä vapari spesialistimme Arif pääsi taas pallon taakse ja iski pallon maalivahdin käsien kautta maaliin kovalla vedollaan. Hetken oli torikokous käynnissä, sillä pallo pomppasi sisäsivuverkosta takaisin maalivahdille, mutta onneksi tuomari ja moni muukin näki, että sivu verkko heilui kunnolla ja täytyy todella nostaa hattua vastustajan maalivahdille, joka myös sanoi, että maalissa se oli.

Wildilla tuli lopussa vielä ainakin neljä läpiajoa, jopa 2 vs. maalivahti, mutta todella varmoin ottein vastustajan maalivahti nappasi joka tilanteessa pallon haltuunsa. Erittäin hienot vastaantulot ja torjunnat pitivät siis luvut loppuun asti 1-0:ssa. Tärkeät pisteet kotiin kuitenkin.

 

22.5.2018 Vieraspeli Tolsa/2 vs. Fc Wild 1-4 VOITTO

Fc Wild vieraili Kivenlahdessa ja vastaan asteli kevään harkkapeleistä tuttu Tolsa/2. Keväällä harjoitusottelun vei Tolsa ja nyt oli siis takaisinmaksun aika.

Peli oli todella katkonaista ja kesti hetken, että joukkueet pääsivät pelirytmiin mukaan. Ensimmäinen puolisko olikin todella tasaista vääntöä, mutta Wild sai tehtyä 0-1 osuman ennen vihellystä. Toinen puolisko olikin sitten enemmän Wildin hallintaa ja luvut olivat jo 0-4 vähän ennen pelin päättymistä. Tolsa/2 sai hieman lohtua lopussa, kun Wildin omasta huolimattomuudesta vastustaja sai iskettyä 1-4 loppulukemiksi.

 

28.5.2018 Kotipeli Fc Wild vs. Slimmit 0-2 TAPPIO

Odotetustikin kuuma ottelu viime kaudelta tuttua Slimmitia vastaan koitti kotikentällä. Vastustajan tiedettiin olevan todella taitava ja nopea joukkue, mutta myös tiedettiin heidän heikko kohtansakin.

Vaikka Slimmit hallitsi peliä, niin Wild sai pidettyä helposti ensimmäisen puoliskon 0-0 lukemissa ja muutaman paikan myös rakennettua. Kuitenkaan peli ei Wildilta ollut totutun kaltaista ja vastustaja hyödynsi Wildin hieman löysän pelaamisen. Kuten oli odotettukin, niin peli oli myös todella katkonaista, kun välillä nähtiin Oscar patsaan arvoisia suorituksia vastustajalta, mutta onneksi tuomari oli mies paikallaan ja piti homman hanskassa. Jopa keltaista näytettiin muutamasta läpinäkyvästä näyttelemisestä vastustajalle, mutta sekään ei auttanut.

Harmittavasti toisellakaan puoliskolla Wild ei saanut pelistä oikein kiinni ja Slimmit pääsikin iskemään 0-1 lukemat taululle. Muutamia paikkoja oli tasoittaa ja lähimpänä oli loistava puskutilanne, mutta lähes varma maali vaihtuikin hieman yli suuntautuneeseen puskuun.

Lopussa Slimmit pääsi vielä kovan painostuksen jälkeen hieman onnekkaastikin lisäämään johtoaan. Wild sai hieman mahdollisuutta, kun vastustaja otti punaisen, mutta sekään ei riittänyt ja loppu vihellyksen jälkeen luvuiksi jäivät 0-2.

 

9.6.2018 Vieraspeli ViTa/2 vs. Fc Wild 2-2 TASAPELI

Kuuman Toukokuun jälkeen sattui lämmin lauantai, jolloin Wild kohtasi vieraskentällä ViTa:n. Ehkä Lauantai ilta peli ei ollut paras ajankohta Wildin pelaajille, sillä kentälle saapui aika väsyneen oloinen joukkue.

Peli lähti käyntiin tasaisesti puolelta toiselle pallottelulla ja myöskin nurmikenttä teki oman haasteen pelkällä tekonurmella pelanneelle Wildille. Palloa syötettiin lähes poikkeuksetta korkeina palloina ja tilanteita ei juurikaan saatu rakennettua.

Vastustaja sai ensimmäisellä puoliskolla Wildin virheestä vapaan paikan ja todella tarkalla alanurkkaan sijoittamisella kotijoukkue veikin ensimmäisen puoliskon 1-0.

Toinen puolisko alkoi myöskin todella löysällä pelaamisella ja ViTa:n nuoret pelaajat aktiivisuudellaan otti alussa pelin haltuunsa. Pitkään ei mennytkään, kun tilanne oli jo kotijoukkueelle 2-0.

Onneksi jostain Wild löisi vielä hieman pelirytmiä ja pääsi tasoittamaan tilanteeksi 2-1. Se lisäsi joukkueen toivoa ja ei mennyt montaa minuuttia, kun peli oli tasoitettu 2-2:een. Sen jälkeen voi sanoa, että peli siirtyi Wildille, mutta voittomaalia ei saatu tehtyä. Yksi kova veto ylärimaan ja yksi viheltämättä jätetty selkeä rankkari jäivät lähimmiksi mahdollisuuksiksi voittomaaliin.

Pisteet siis tasan ja hieman takki auki otteluun lähtenyt Wild, joutui toteamaan vastustajan nuoret pelaajat vertaisiksiin tällä kertaa.

 

11.6.2018 Kotipeli FC Wild vs. Maski 4-0 VOITTO

Edellisen pelin jälkeen Wild teki hieman muutoksia pelipaikkoihin ja paljon muutosta asenteeseen. Kun kotikentällä oli ns. Kirkkonummen Derby:n aika, niin Wild oli päättänyt lähteä peliin heti vihellyksestä lähtien tosissaan. Enää ei kaksi peliä nähtyä löysäilyä sallita ja nyt taistellaan loppuun asti.

Kun pilli ensimmäisen kerran soi, Maski otti kuitenkin pallohallinnan itselleen ja pyöritti taitavasti peliä. Wild kuitenkin sai pidettyä vastustajan pois vaarallisista paikoista ja n. 10 minuutin jälkeen sai pelistä kiinni. Painostus siirtyikin Maskin puolustusalueelle ja todella vaarallinen paikka oli Wildilla, mutta laitalinkillä meni boksissa hieman jalat sekaisin ja tilanne meni ohi. Onneksi kuitenkaan ei kestänyt kauan, kun rajaheitosta suora siirto boksin toiseen laitaan ja siitä varma veto paikkasi edellisen tilanteen ja 1-0 taululla. 

Kauan peli ei kerennyt edellisestä osumasta vanhenemaan, kun jälleen sijoitus boksiin ja laidalta vahva nousu ja puskemalla luvuiksi 2-0.

Toisen puoliskon alku oli taas Maskilla pallohallinta selkeästi. Vastustaja yritti todella kovaa tasoitusta ja Wild joutui puolustamaan oikein tosissaan. Maskilla oli monta todella taitavaa pelaajaa ja he pystyivätkin siirtelemään palloa hyvin keskustan kautta molemmille laidoille ja sitä kautta luomaan paikkoja. Onneksi Wild kuitenkin kesti ja otti jälleen n. 15 minuutin kohdalla pelistä otetta. Hyvän nousun jälkeen kärjeltä tarkka sijoitus alanurkkaan ja lukemiksi 3-0.

Lopussa vastustajalta loppuikin hieman usko ja toivo, jonka Wild käytti vielä hyödykseen hyvällä syöttörumballa ja loppuluvut 4-0 kotijoukkueelle.

Wild hukkasi vielä useita paikkoja, joten voidaan sanoa, että pelikuvion muutos tuotti tulosta. Aikaisemmin maalinteko on ollut aika haasteellista, mutta nyt peli toimi koko kentällä todella hyvin ja paikkoja saatiin rakennettua.

Tästä on hyvä jatkaa kahteen viimeiseen peliin.

 

18.6.2018 Kotipeli FC Wild vs. EPS/2 1-0 VOITTO

Toiseksi viimeiseen kotiotteluun asteli Fc Wild täydellä joukkueella eli nuppiluku oli 18. Vastustaja EPS/2 on pelannut useamman vähä maalisen tasapelin putkeen, joten tiedossa oli siis jälleen tiukka peli, muutenkin todella tasaisessa sarjassa.

Viime kertaisesta poiketen Fc Wild ei saanut peliin oikein rytmiä. Vastustaja tavoitteli hanakasti nopeita hyökkääjiä ja Wild pelasi aika samalla tavalla eli syötöt oli lähinnä toivotaan toivotaan tyyppisiä. Vaikka peli meni puolelta toiselle, niin kummallakaan ei auennut kovinkaan vaarallisia maalipaikkoja. Ensimmäisen puoliskon loppupuolella Fc Wild sai hyvästä paikkaa vaparin. Vastustaja pääsi kuitenkin vetoon päällään väliin, mutta meille onnekkaasti pallo jatkoi korkeana kohti vastustajan maalia ja tipahti ylärimaa hipoen maalin eteen, jossa vastustajan maalivahti oli saada pallon haltuun, mutta Wildilla oli myös omat miehet tilanteessa mukana ja onnekkaasti pallo maaliin. Tilanne siis 1-0.

Toinen puolisko jatkui yhtä sekavana. Vastustaja sai lopussa luotua todella kovaa painetta Wildin puolustuspäähän, mutta maalivahti sekä maalitolpat pitivät pallon pois verkosta, joten lopputulos 1-0 voitto. Tämä ottelu osoitti taas myös sen, että liian monta vaihtomiestä sekoittaa pelirytmiä, joten ensi peliin mennään pienemmällä porukalla.

Peli olisi voinut siis päättyä kummalle joukkueelle tahansa, mutta voitto se on huonokin voitto ja kevätkauden viimeisestä pelistä lähdetään hakemaan myös voittoa, jolla pyritään vahvistamaan asemaa kärjessä.

 

 

Treenipelit futis talvella 2017-2018

 

21.12.2017: Fc Wild Miehet vs. Kirkkonummi stars   Voitto 8 - 2

(K:nummi stars = Entinen Kyif Old Boys) 

Viime vuodesta tehty iso harppaus. Ensimmäisellä kaudella tuli tappio ja nyt selkeä voitto. Pallonhallinta oli raitapaidoilla ja tilanteet käytettiin.

 

4.2.2017: Fc Wild Miehet vs. Pöxyt/TN Tappio 1-3

Erittäin hyvä ja tasainen treenipeli 5.Divari jengiä vastaan. Pöxyt/TN pääsi iskemään lähes heti pelin alussa omista hölmöilyistämme. Toinen maali vastustajalle syntyi rankkarista. Tämän jälkeen Wildin urhot paransivat peliään ja toinen puolikas olikin todella tasainen vääntö ja molemmat pääsivät iskemään kerran. Kokonaisuudessaan hyvä esitys ja pienellä skarppauksella olisi mahdollisuus kääntää vastaavat pelit voitoiksi.

 

15.2 Fc Wild vs. Suxiboxit (Pöxyjen ikikset): Luovutusvoitto

 

1.3 Fc Wild vs. Fc MB 8vs8: Voitto 7-1

 

17.3 Jokerit vs. Fc Wild: Tappio 7-3

Fc Wild lähti pakkasiltaan pelaamaan kauden ensimmäisen ulkopelin aika vajaalla miehistöllä. Se näkyikin pelissä ja vastustaja jyräsi Wildin. Jokereilla myös pallo pomppi välillä onnekkaasti, mutta käyttivät joka paikan tehokkaasti.

 

23.3 PETO/MJK 2 vs. Fc Wild: Voitto 1-2

Toiseen peliin pääsimme jo ns. vakiomiehistöllä. Peli oli todella tasaista koko pelin ajan. Vastustaja yritti murtautua pitkillä palloilla ja annoimmekin heidän rauhassa pyörittää palloa omassa päädyssä. Tiukka peli, jonka käänsi voitoksi Laurin keskikentältä iskemä pommi, hieman liikaa ulkona olleen maalivahdin yli.

 

11.4 Fc Pelikaanit vs. Fc Wild: Tappio 1-0

Tämäkin peli oli todella tasainen ja maalipaikkoja oli molemmissa suunnissa. Vastustajan ainokainen tuli hieman yllättäen, kun lähes kaikki kenttäpelaajat keskittyivät yhden taisteluparin keskenäisen meuhkaamisen tsekkaamiseen ja lopetettiin siis pelaaminen. Vastustajan pelaaja käytti tilaisuuden hyväkseen, kun tuomari kerran ei pilliin viheltänyt ja laittoi pitkältä pallon maaliin.

 

16.4 Tolsa vs. Fc Wild: Tappio 6-4

Myöskin pitkään todella tasainen peli. Tasaisesti pidettiin palloa puolin ja toisin. Wild oli aluksi johdossa. Sitten Tolsa tasoitti ja meni ohi reilummin. Wild tuli taisteluun mukaan 4-4 tilanteeseen, mutta sitten oli liian suuri into ratkaista peli, joka kostautui kahdella nopealla maalilla omassa päädyssä.

 

19.4 Fc Wild vs. Fc Ellas: Tappio 8-2

Kuulemma tasaista peliä. Alussa Wild oli hyvin mukana ja jopa paremmin hallitsi palloa, kuin vastustaja. Lopussa peli kuitenkin repesi aivan täysin vastustajalle, jonka taitavat pelaajat käyttivät kaikki paikat tehokkaasti. Pelissä paljon henkilökohtaisia virheitä, joista vastustaja rokotti säälimättä.

 

 

 

 

 

 

 FUTSAL 2017-2018 5-Divisioona

Futsal pelit ovat jo käynnistyneet. Tämän kauden futsalissa taas miehitys poikkeaa viime vuoden joukkueesta, joten jälleen hieman on opeteltavaa. Ekoista peleistä kaksi tasapeliä (molemmat olivat voitettavissa) ja kaksi tappiota, joiden lukemat repesivät toisessa puoliskossa, kun yritimme tasoittaa peliä. Tekemistä siis on, mutta eiköhän se tästä lähde taas luistamaan.

Uusimaa Futsal 2017-18
Futsal Vitonen/Lohko 1
 JoukkueOVTHMP
Kasiysi/Rocky440025-712
LePa/Rangers440019-412
GFT/ACR421116-87
RPS 32421113-77
FC Slimmit421113-127
Kilo IF/1f411210-144
OT-7740229-172
FC WILD40224-142
EPS/Kirret40138-181
EsPa/NJA40137-231

 

PvPvmKloSarjaKenttäKotiVierasTulos
Su29.10.14:15Futsal VitonenEspoonlahti urheiluhalliGFT/ACRFC WILD5-0 (1-0)
Su29.10.15:45Futsal VitonenEspoonlahti urheiluhalliFC WILDEPS/Kirret2-2 (1-1)
La18.11.15:15Futsal VitonenK3 Sport Arena v1, EspooOT-77FC WILD1-1 (0-1)
La18.11.16:45Futsal VitonenK3 Sport Arena v1, EspooFC WILDRPS 321-6 (0-2)

 

 

Kauden 2017: 6-DIVARIN PELIT

Ensimmäinen kausi meni aika harjoitellessa. Uusi joukkue, uudet pelaajat, uudet kuviot, jotka muovautuivat vasta aivan loppukaudesta vakituisemmaksi. Pelaajia tuli paljon lisää kauden aikana ja valitettavasti myös poistui kokoonpanoista eri syistä mm. armeijan vuoksi.

Kuitenkin pelit saatiin kaikki suosiolla kahlattua läpi ja suurin osa otteluista oli todella tasaisia, jopa lohkon TOP-3 joukkueiden kanssa.

Harmillisesti muutama johto- sekä tasapeliasema mokattiin viimeisillä minuuteilla ja pisteet lähtivät vastustajan matkaan.

Kuitenkin nousujohteista pelaamista ja taso kehittyi kauden aikana. Sarjan lopputilanne ei mairittele, mutta suunta on ylöspäin!

Uusimaa jalkapallo 2017
Miehet Kutonen/Lohko 1
 JoukkueOVTHMP
Hukat18124258-1640
ViTa18115248-1738
LoPa/218104438-2634
LePa/218102640-2632
KyIF/21874750-5425
FC Slimmit1873843-3824
BK-46/Hobby1865743-3123
FC WILD18421230-5314
KJS18331221-7312
LJK18241219-5610

 

PvPvmKloSarjaKenttäKotiVierasTulos
Ti18.4.20:00Miehet KutonenTammisaari Keskuskenttä TNFC SlimmitFC WILD3-1 (1-0)
Ma24.4.21:00Miehet KutonenVeikkola TNFC WILDLJK5-1 (2-1)
Ma1.5.21:00Miehet KutonenVeikkola TNFC WILDBK-46/Hobby2-3 (2-1)
La13.5.15:45Miehet KutonenLeppävaara 2 TNLePa/2FC WILD5-0 (3-0)
Ma15.5.21:00Miehet KutonenVeikkola TNFC WILDKJS3-3 (2-2)
Ma29.5.21:00Miehet KutonenVeikkola TNFC WILDKyIF/24-1 (1-0)
Ma5.6.21:00Miehet KutonenVeikkola TNFC WILDHukat4-6 (0-5)
Ti13.6.19:30Miehet KutonenAsemanpelto 1LoPa/2FC WILD1-1 (1-1)
Ti27.6.19:15Miehet KutonenVirkkala NViTaFC WILD2-1 (0-1)
Ma24.7.21:00Miehet KutonenVeikkola TNFC WILDFC Slimmit1-3 (0-2)
To3.8.19:15Miehet KutonenVirkkala NLJKFC WILD1-2 (1-2)
Ke9.8.19:30Miehet KutonenKarjaa TNBK-46/HobbyFC WILD5-1 (1-1)
Ma14.8.21:00Miehet KutonenVeikkola TNFC WILDLePa/21-3
Ma21.8.19:00Miehet KutonenKarkkila Helsingintie PKKJSFC WILD5-1 (4-0)
Pe8.9.18:30Miehet KutonenKirkkonummi Urheilupuisto NKyIF/2FC WILD1-3 (0-0)
La16.9.12:15Miehet KutonenNummi NHukatFC WILD7-0 (1-0)
Ma18.9.21:00Miehet KutonenVeikkola TNFC WILDLoPa/20-1 (0-0)
Ma2.10.21:00Miehet KutonenVeikkola TNFC WILDViTa0-2 (0-1)
 

Tarkemmat tilastot matseista ja pelaajista löytyvät täältä: https://vanha.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&130677&uusjp17