FC WILD P05 Sininen Espoon Talvisarjan voittoon Dn-pojat 05 taso1 - sarjassa

17.3.2017

 P05 voitti talven aikana 21. kerran järjestetyn Espoon talvisarjan 8 joukkueen kilpasarjan.  Sarja alkoi lokakuulla ja loppuottelut pelattiin maaliskuussa.

Alkusarjassa joukkue päästi vain kaksi maalia, mutta ristiin pelaamisten vuoksi sijoitus oli neljäs. Erityistä haastetta sarjassa toivat aamujen varhaiset pelit.

Välierässä valmennuksella oli pelko, miten pojat saadaan sunnuntaiaamuna kello 8 pelaamaan hyvä peli. Poikien herättely onnistui hyvin. Sarjan voittanut FC Futura Juniorit Porvoosta oli ottelussa ihan vastaantulija.

Loppuottelussa vastaan tuli sarjan kakkonen, Korson Palloseura. Peli aaltoili puolelta toiselle ja jännittävien vaiheiden jälkeen päädyttiin tasapeliin.

Rangaistuspotkukilpailussa KoPsen viimeinen veto ei mennyt maaliin. Näin Wildin pojat pääsivät juhlimaan sarjan voittoa.

Sarjan ja loppuotteluiden (10 peliä) aikana joukkue päästi omiin 2 maalia. Lisäksi peli kokonaisuutena parani kevättä kohti.

Joukkue on lähdössä ensimmäistä kertaa sarjaan jossa pisteillä on merkitystä, aluesarjakarsintaan. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää.

P05 Valkoinen tuli omassa sarjassaan kahdeksanneksi 14 joukkueen sarjassa. P05 Valkoinen aloittaa myös ensimmäisen sarjansa kesällä piirin 3. tasolla.