P03 Sininen YJ PD12 Ykkössarjan neljäs

20.10.2015

KEVÄT 2015

P03 Sininen YJ osallistui keväällä kilpasarjakarsintaan jossa se sijoittui kunniakkaasti kuudenneksi eli ensimmäiseksi joka ei päässyt aluesarjaan syksyn kierrokselle.  Yhteistyö ViTa:n kanssa oli hedelmällistä, mutta ei ihan riittänyt alueeseen. Tavoite jäi siis hiuksen hienosti keväällä saavuttamatta, mutta tästä ei joukkue lannistunut vaan tavoitteeksi asetettiin syksyksi nousu aluesarjaan.

sarjataulukko: http://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2015/pojat?&uusjp15&P120

 

SYKSY 2015

Syksyksi asetettu tavoite ei myöskään toteutunut vaikka teimme omassa lohkossamme eniten maaleja mutta omissa soi liian usein jotta lohkovoitto olisi irronnut, sarjassa oli mukana myös tosi kovia joukkueita joista kovin, EPS punainen oli heti ensimmäisellä kierroksella vastassa, puoliaikajohtomme vaihtui lniukaksi tappioksi jolloin jäimme heti takaa-ajajan asemaan syksyn lopuille kierroksille. Pelaajarinkimme kapeus aiheutti myös parissa pelissä vaivaa sairastumisien yms. takia emmekä pystyneet käyttämään ViTa:n pelaajia kevään tapaan syyskierroksella koska he pelasivat samassa sarjassa syksyllä. 

Kuitenkin kunniakas neljäs sija kovassa ykkösen lohkossa varmisti jatkon kaudella 2016 Ykkösessä,  jossa tavoite on ainoastaan ja vain nousu aluesarjaan syksyksi.

sarjataulukko:  http://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2015/pojat?&uusjp15&P121&11

 

Tapio Keränen

FC WILD vastuuvalmentaja