Tervetuloa FC WILD ry:n sivuille

UUTISET

FC WILD toimii valtioneuvoston ja Suomen Palloliiton tällä viikolla annettujen uusien suositusten mukaisesti ja kaikki harjoitus-, ottelu- ja turnaustapahtumat perutaan 13.4.2020 asti koronaviruksen takia.
Kirkkonummen kunta rajoittaa vapaa-aikapalveluiden järjestämää toimintaa ja tapahtumia 13.3.2020 alkaen toistaiseksi osana varautumista koronavirukseen.
FC WILD toimii valtioneuvoston ja Suomen palloliiton uusien suositusten mukaisesti ja kaikki harjoitus-, ottelu- ja turnaustapahtumat perutaan 31.3.2020 asti. Tilannetta seurataan edelleen jatkuvasti ja ohjeistuksia päivitetään tarpeen vaatiessa.
ILMOITTAUTUMINEN Kesäkuun ja Elokuun leireille on nyt AVATTU, tervetuloa mukaan!
Kiinassa käynnistyi alkuvuonna uuden koronaviruksen aiheuttama tartuntatautiepidemia (COVID-19). Epidemiatilanne muuttuu jatkuvasti, joten siksi tulevaisuuden tilannetta, ihan lähipäivienkin osalta, on mahdoton ennustaa.
Jimi Tauriainen on allekirjoittanut Chelsea FC:n kanssa kolmivuotisen sopimuksen, jonka mukaan Jimi siirtyy heinäkuun 1. päivä 2020 Englannin valioliigaseura Chelsea FC:n riveihin.
RSS ATOM