Veikkolan Futiskenttä Oy:n osakeannista tiedottaminen joukkueiden kautta

13.11.2011

Nummelan seuraottelussa käynnistetty osakeanti oli monelle paikanpäälle junnunsa ottelua seuraamaan saapuneelle vanhemmalle täysi yllätys! Osakkeita merkittiin heti vajaat 30, mutta saldo olisi voinut olla suurempikin, mikäli tieto hankkeesta ei olisi tullut niin monelle nyt ensimmäistä kertaa. Tiedottamisessa onkin suuri haasteemme ja siihen tarvitaan jokaisen joukkueen KAIKKIEN toimihenkilöiden apua.

Osakeantiesitteitä on saatavilla FC Wildin toimistolla maanantaista 14.11. alkaen. Selvitämme jo maanantaina myös yksinkertaisemman A4 -esitteen painattamisen koko Veikkolan kattavaa postilaatikkojakelua varten. Niin tai näin - on tärkeää, että JOKAINEN perhe, josta yksikin henkilö on jollain tavalla mukana toiminnassamme tietää ja ymmärtää asian merkityksen paitsi oman junnun harrastuksen,  myös koko seuramme tulevaisuuden kannalta. Viekää siis viestiä eteenpäin eritoten niille vanhemmille ja perheille, joita syystä tai toisesta emme Nummelassa tavanneet.

Vain me seurana ja liikkeellepanevana voimana voimme tietoa levittämällä varmistaa omarahoitusosuuden kokoonsaamisen. Nyt tarvitaan tekoja, jotta myös tahot, joilta haemme rahallista tukea uskovat meidän olevan tosissamme.

Hankkeemme rahoituksen kokoonsaamisen hetki on NYT!