P99 joukkueelle kaksi pronssia Joga3 -turnauksessa!

29.3.2010

Ylärivillä: Jere, Mika ja Dani. Alarivillä Julle, Tumppi ja Valtteri. Valmentajat vasemmalta oikealle Mika, Seppo ja Markku

Taas jotain uutta Fc Wildin historiassa!

P99 joukkue osallistui kahdella kolmen pojan joukkueella Esport Areenalla pelattuun Joga3- turnaukseen 27.3.2010. Sarjassa 1999 pelasivat Mika, Dani ja Jere ja sarjassa 2000 pelasivat puolestaan Tumppi, Julle ja Valtteri. Turnaus oli kovatasoinen ja epäilemättä kaikkia osallistujia kehittävä kokemus.

Joga3- turnaus pelataan 3 v 3 periaatteella ilman maalivahtia. Kenttä on kooltaan 10 x 20 m ns. salibandykenttä. Peliaika 5 min. Maalinedusalueella pelaajat eivät saaneet pelata. Joga Bonito -ideologia perustuu taitopeliin ja kikkailuun, pyrkien karsimaan turhan kovan fyysisen pelin.

Pelitapa ja pieni kenttä olivat pojillemme aivan uusi kokemus! Mutta kun ensimmäinen peli oli pelattu, löytyi molemmille joukkueille jutun juoni. Siitä eteenpäin mentiin jännittäviä ja tiukkoja pelejä peli kerrallaan eteenpäin aina viimeiseen peliin saakka. Tuloksena molemmilla joukkueilla hieno kolmas- eli pronssitila! ONNEA POJAT!

Ensi vuonna, tai kenties jo syksyllä, otetaan turnaus uusiksi!