FC WILD:in jalkapallotoiminnan keskeytys jatkuu ainakin 13.4.2020 asti

17.3.2020

FC WILD toimii valtioneuvoston ja Suomen Palloliiton tällä viikolla annettujen uusien suositusten mukaisesti ja kaikki harjoitus-, ottelu- ja turnaustapahtumat perutaan 13.4.2020 asti koronaviruksen takia.

Pelaajan laadukkaan arjen varmistaminen:

On tärkeää, jotta FC WILD:in pelaajat pitävät poikkeustilanteen aikana fyysistä pelikuntoaan ja pallollisia taitojaan yllä ja tekevät ohjeiden mukaan omatoimisia fyysisiä ja pallollisia harjoitteita kotona. Joukkueiden vastuuvalmentajat ja valmentajat ohjeistetaan U6-U9 Tutorin avustuksella antamaan omatoimisia harjoitteita pelaajilleen mahdollisimman pian, ettei pelaajien kehitys taantuisi poikkeustilanteen aikana.

 

Talouden- ja toiminnan jatkuvuuden varmistaminen:

Tilanne on seurojen talouden ja toiminnan jatkuvuuden kannalta erittäin haastava. Varmaa on, että ne seurat, joiden pelaajat ja pelaajien huoltajat osoittavat tässä tilanteessa eniten solidaarisuutta seuraa kohtaan tulevat onnistumaan toiminnassaan parhaiten sen jälkeen, kun poikkeustilanne on ohi. FC WILD:in johtokunta selvittää mahdollisimman hyvin taloudelliset ja toiminnalliset vaikutukset koronaepidemian pitkittyessä. Tavoitteena on varmistaa, että FC WILD:in talouden ja toiminnan laatu pelaajien ja joukkueiden näkökulmasta on riittävällä tasolla poikkeustilanteen aikana ja mahdollisimman hyvällä tasolla heti sen jälkeen. Tähän asiaan liittyen annamme tiedotteen viimeistään tiistaina 31.3.2020.

 

Tilannetta seurataan jatkuvasti ja ohjeistuksia päivitetään tilanteen ja viranomaisohjeiden niin vaatiessa.

 

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) tiedottaa: https://thl.fi/fi  

Suomen Palloliitto tiedottaa:  https://www.palloliitto.fi/

 

FC WILD johtokunta