Tervetuloa FC WILD ry:n sivuille

UUTISET

Tiivis kolmentoista ottelun seuraottelu käytiin lauantaina Nummelan hallissa, FC WILD voitti 5 ja NuPS 8 peliä, maaleja tehtiin yhteensä 98 eli n. 7,5 ottelua johden. Voidaan siis puhua iloisesta hyökkäävästä jalkapallosta jota kumpikin seura näyttää suosivan omassa peli filosofiassaan. kiitokset kaikille tapahtumassa mukana olleille pelaajille, toimihenkilöille ja vanhemmille. Huomionarvoista on että kaikki pelit ratkesivat jo varsinaisen peliajan puitteissa joten raastavaa rangaistuslaukauskilpailua ei tarvittu yhdessäkään pelissä. Liitteessä kaikki tulokset. Vuoden päästä kohdataan uudelleen.
Nummelan seuraottelussa käynnistetty osakeanti oli monelle paikanpäälle junnunsa ottelua seuraamaan saapuneelle vanhemmalle täysi yllätys! Osakkeita merkittiin heti vajaat 30, mutta saldo olisi voinut olla suurempikin, mikäli tieto hankkeesta ei olisi tullut niin monelle nyt ensimmäistä kertaa. Tiedottamisessa onkin suuri haasteemme ja siihen tarvitaan jokaisen joukkueen KAIKKIEN toimihenkilöiden apua.
Käy tutustumassa Veikkolan Futiskenttä oy:n uusiin kotisivuihin ja osakeantiesitteeseen ja merkitse itsellesi tai yrityksellesi osakkeita. Kotikenttä Veikkolassa - säästää luontoa
Kenttähanke etenee ja tiedonkulun ja sen hankinnan parantamisella se vauhdittuu!
Tilaamalla minkä tahansa A-lehtien vuosikerran sivujemme kautta, saat 30 %:n alennuksen. Samalla tuet seuramme toimintaa, sillä seuramme saa maksetuista lehtitilauksista 25 %:n myyntiprovision. Provisio koskee vain uusia kestotilauksia.
Julius Tauriainen ja Valtteri Olsbo osallistuvat Uudenmaan piirin taitojoukkueen mukana poikien E10 sarjassa valtakunnallisiin taitokilpailuihin, valtakunnallisiin taitokisoihin pääsevät vain kultamerkin suorittaneet urheilijat.
Vuoromme alkavat perjantaina 4.11.
RSS ATOM