Tervetuloa FC WILD ry:n sivuille

UUTISET

Kauden 2011 päättäjäiset kokosivat satoja pelaajia, toimihenkilöitä, vanhempia ja taustajoukkoja Veikkolan koululle.
löytyy liitteestä
naamakahvilassa tapaat naamasta naamaan FC WILD ry hallituksen jäseniä keskiviikkoaamuisin klo 8 - 9 välillä aina 18.1.2012 asti lukuunottamatta joulun ja uudenvuoden väliä 28.12. Tule juttelemaan - tarjoamme pullakahvit!
Valtteri Olsbo sijoittui myös hienosti samassa sarjassa ollen lopputuloksissa sijalla 23
facecafe eli FC WILD naamakahvila avattiin tänään. Uutinen kiirii ja palaute on positiivista. Kuitenkin vain TEOT merkitsevät. Siksi osakeannin markkinointi jatkuu jo ylihuomenna lauantaina veikkolan K-Supermarketissa "glögikioskilla".
Näinä facebookin ym. sosiaalisen median aikoina on hyvä muistaa, että OIKEITAKIN naamasta naamaan kohtaamisia tarvitaan! Niinpä haluamme tehdä FC WILDilaista tiedottamisen ja vuorovaikutuksen historiaa ja käynnistää FACECAFÉ aamukahvitilaisuudet Kahvila Pikkirillissä kerran viikossa arkiaamuina klo 08 - 09 välillä.
Tiivis kolmentoista ottelun seuraottelu käytiin lauantaina Nummelan hallissa, FC WILD voitti 5 ja NuPS 8 peliä, maaleja tehtiin yhteensä 98 eli n. 7,5 ottelua johden. Voidaan siis puhua iloisesta hyökkäävästä jalkapallosta jota kumpikin seura näyttää suosivan omassa peli filosofiassaan. kiitokset kaikille tapahtumassa mukana olleille pelaajille, toimihenkilöille ja vanhemmille. Huomionarvoista on että kaikki pelit ratkesivat jo varsinaisen peliajan puitteissa joten raastavaa rangaistuslaukauskilpailua ei tarvittu yhdessäkään pelissä. Liitteessä kaikki tulokset. Vuoden päästä kohdataan uudelleen.
Nummelan seuraottelussa käynnistetty osakeanti oli monelle paikanpäälle junnunsa ottelua seuraamaan saapuneelle vanhemmalle täysi yllätys! Osakkeita merkittiin heti vajaat 30, mutta saldo olisi voinut olla suurempikin, mikäli tieto hankkeesta ei olisi tullut niin monelle nyt ensimmäistä kertaa. Tiedottamisessa onkin suuri haasteemme ja siihen tarvitaan jokaisen joukkueen KAIKKIEN toimihenkilöiden apua.
Käy tutustumassa Veikkolan Futiskenttä oy:n uusiin kotisivuihin ja osakeantiesitteeseen ja merkitse itsellesi tai yrityksellesi osakkeita. Kotikenttä Veikkolassa - säästää luontoa
RSS ATOM