Tervetuloa FC WILD ry:n sivuille

UUTISET

Kauden ensimmäinen taitotapahtuma on sunnuntaina 20.05 klo 10-14, tämä on hyvä olla joukkueen tapahtuma eli mahdollisimman monen pelaajan olisi hyvä osallistua, laittakaa päivämäärä joukkueenne kalenteriin ylös.
Uudenmaan piirin kykyleirille on valittu 5 tyttöä (Ruth Kankaanniemi, Jenni Havukunnas, Maria Leinonen, Nea Lampela ja Milla-Maria Kujala) ja 2 poikaa (Julius Tauriainen ja Valtteri Olsbo), ONNITTELUT!
Käy ilmoittautumassa ja varmista paikkasi kesän hauskimpaan tapahtumaan. Voit ilmoittautua myös toimihenkilöksi jalkapallokouluun.
Uudenmaan piirin artikkelin mukaan kahden vuoden aikana FC WILD on kasvattanut eniten pelaajamääräänsä yli sadan pelaajan seuroista Länsi-uudenmaan alueella eli n. 41 %:lla 302 pelaajasta 428 pelaajaan.
FC WILD/NuPs YJ1 ja FC WILD/NuPs YJ 2 turnausmatkalla mansessa. Matkaan ei onneksi tarttunut mustaa makkaraa vaan oppia, kokemuksia ja iloisia muistoja uusien kavereiden kanssa ja hiukan mestystäkin.
Keittiömaailma haluaa olla vahvasti myötävaikuttamassa jalkapallon olosuhteiden kehittymiseen Veikkolan alueella ryhtyessään FC WILD ry:n ja Veikkolan Futiskenttä Oy:n yhteistyökumppiksi. Sopimus on arvoltaan mittava ja monivuotinen satsaus Veikkolan jalkapalloon.
FC WILD ry täyttää kolme vuotta 16.1. Kuten kolmivuotiaan kuuluukin, tarkastelemme maailmaa rohkeasti ja uteliaina. Olemme varmoja itsenäisyydestämme ja tiedämme, että voimme tahdollamme vaikuttaa ympäristöömme. Olemme tahtoiässä...
RSS ATOM