Tervetuloa FC WILD ry:n sivuille

UUTISET

Hyvä urheilun ja seuramme ystävä, Seuramme on lähtenyt mukaan SLU:n ja Veikkauksen verkkokumppanuuteen. Se on yhteistyömuoto, jossa Veikkauksen pelejä voi pelata oman urheiluseuran kotisivujen kautta.
3-6 vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Prinsessa- ja Ritarifutis ilmoittautuminen on avattu, tapahtumat ovat keskiviikkoisin ensin Kaukalon kentällä ja heti kun mahdollista siirrytään Navalan nurmialuelle
FC Wildin naisten joukkue Team Venus kohtaa ensimmäisessä divaripelissään naapurikylän NuPSin naisten joukkueen. Jännittävä paikalliskamppailu pelataan maanantaina 16.4. klo 20.00 Vuorenmäen koulun kentällä.
Taitokoulu siirtyy torstai-illalle ja jatkuu pääsiäisen jälkeen koko huhti-kesäkuun ajan kesälomiin asti. Mukaan voivat tulla kaikki 01-04 syntyneet tytöt ja pojat. Tällä hetkellä taitokoulussa on mukana n. 25 innokasta pelaajaa. Taitokoulun hinta huhti-kesäkuulta on 30 €/pelaaja.
Akseli Lahdensuo, Mikael Miettinen ja Jani Siirilä kävivät maalikuuussa erotuomarien peruskurssin, he tulevat tuomitsemaan kauden aikana piirisarjan pelejä. Onnittelut kurssin läpäisystä ja tsemppiä peleihin.
Maaliskuun alun jälkeisen koulutuksen jälkeen FC WILD:lla on loistava tilanne pelinohjaajien osalta, meillä on 20 aktiivista pelinohjaajaa ja vajaa kymmenen vähemmän pelinohjaajana toiminutta.
Vuorenmäen ja Veikkolan koulun liikuntasalien vakiovuoroperuutukset löytyvät sivuiltamme
RSS ATOM