Tervetuloa FC WILD ry:n sivuille

UUTISET

Niinkuin aina, aurinko paistaa täydeltä terältä, hyvää teatteri-iltaa kaikille osallistujille
Jälleen kerran oli ilmat suotuisat vuotuisen jalkapallokoulun suhteen. Aurinko paistoi lähes joka päivä ja parina päivänä sade alkoi hetimiten jalkapallokoulun jälkeen mutta itse koulussa pelaajat ja valmentajat pysyivät kuivina. Navalan nurmialueella kirmasi n. 130 lasta ja n. 30 valmentajaa/apuvalmentajaa sekä apuna oli myös valipalahenkilöstö. Kiitokset kaikille hienosta viikosta ja ensi vuonna uudelleen.
Veikkolan Kartanoteatteri ja FC WILD ovat sopineet että keskiviikon 20.6 klo 18:00 Iiris Rohkea on ns. FC WILD näytös johon voi varata/ostaa lippuja FC WILD:in kautta.
Kenttä ei jalkapalloilijoiden käytössä tuolloin...
Haapajärven päiväkoti ja Navalan päiväkoti olivat viime viikolla Navalan nurmialueella FC WILD:in järjestämässä päiväkotitapahtumassa, Ilma oli jälleen hieno auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta ja nurmialueella pelaaminen tuntui viihdyttävän lapsia ja hoitajia useisiiin riemunkiljahduksiin. Kaikilla tuntui olevan mukavaa ja innokkaimmat odottavat jo seuraavan vuoden tapahtumaa.
7 KULTAA, 9 HOPEAA ja 12 PRONSSIA Kevään taitokisoissa eli 28 merkkisuoritusta, tarkemmat tulokset ensi viikon aikana , merkkisuorittajat alla:
Urheiluseurojen kehittämistuen tavoitteena on kehittää seuratoimintaa niin, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori voisi kokea olevansa tärkeä ja nauttia liikkumisesta urheiluseurassa. FC WILD ry sai tukea WILD ROOTS hankkeelle jolla luodaan pohja WILD:in seuratoiminnalle, ROOTS-hankkeen uusia osa-alueita ovat esim. päiväkotifutis, prinsessa- ja ritarifutis 3-6 vuotiaille ja kaukaloliiga 7-8 vuotiaille. Olemassaolevia osa-alueita ovat jalkapallokoulut, koulufutikset, perhepallo, joukkuetoiminta jne....
Metallinkeräys Veikkolassa! Päivystämme tämän viikon ajan joka ilta teollisuusalueella klo 17-19. Siivotkaa pihat ja varastot kesäksi ja tuokaa metalli-, sähkö- ja elektroniikkaromu osoitteeseen Teollisuustie 7. Siniset Kuusakosken kontit odottavat suut ammollaan - tervetuloa! Tuotto P00-futareille.
RSS ATOM