Tervetuloa FC WILD ry:n sivuille

UUTISET

Kenttä ei jalkapalloilijoiden käytössä tuolloin...
Haapajärven päiväkoti ja Navalan päiväkoti olivat viime viikolla Navalan nurmialueella FC WILD:in järjestämässä päiväkotitapahtumassa, Ilma oli jälleen hieno auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta ja nurmialueella pelaaminen tuntui viihdyttävän lapsia ja hoitajia useisiiin riemunkiljahduksiin. Kaikilla tuntui olevan mukavaa ja innokkaimmat odottavat jo seuraavan vuoden tapahtumaa.
7 KULTAA, 9 HOPEAA ja 12 PRONSSIA Kevään taitokisoissa eli 28 merkkisuoritusta, tarkemmat tulokset ensi viikon aikana , merkkisuorittajat alla:
Urheiluseurojen kehittämistuen tavoitteena on kehittää seuratoimintaa niin, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori voisi kokea olevansa tärkeä ja nauttia liikkumisesta urheiluseurassa. FC WILD ry sai tukea WILD ROOTS hankkeelle jolla luodaan pohja WILD:in seuratoiminnalle, ROOTS-hankkeen uusia osa-alueita ovat esim. päiväkotifutis, prinsessa- ja ritarifutis 3-6 vuotiaille ja kaukaloliiga 7-8 vuotiaille. Olemassaolevia osa-alueita ovat jalkapallokoulut, koulufutikset, perhepallo, joukkuetoiminta jne....
Metallinkeräys Veikkolassa! Päivystämme tämän viikon ajan joka ilta teollisuusalueella klo 17-19. Siivotkaa pihat ja varastot kesäksi ja tuokaa metalli-, sähkö- ja elektroniikkaromu osoitteeseen Teollisuustie 7. Siniset Kuusakosken kontit odottavat suut ammollaan - tervetuloa! Tuotto P00-futareille.
Veikkolan päiväkoti, Koskentorin päiväkoti, Punainen tupa, Tenava Huvila ja Nooan Arkki olivat mukana FC WILD:in järjestämässä päiväkotitapahtumassa jossa pelailtiin leikkimielisesti n. 150 lapsen voimin. Tapahtuma oli onnistunut auringon paistaessa täydeltä taivaalta kilpaa lasten, hoitajien ja pelinohjaajien kasvoilla. Torstaina jatketaan Tenava Navalan ja Haapajärven päiväkodin yhteisellä tapahtumalla Navalassa. Kiitokset kaikille jotka mahdollistivat tämän mukavan tapahtuman. viimeistään ensi vuonna uudestaan jos ei jo ensi syksynä.
Huhtikuussa lanseerattiin SPL:n uusi valmennuslinja, käykää itseoppimassa netissä
RSS ATOM