Tervetuloa FC WILD ry:n sivuille

UUTISET

Lauantaina 22.9.2012 perustettiin poikein 2007 syntyneiden joukkue. Joukkueessa on jo nyt 15 pelaajaa, mukaan mahtuu vielä pelaajia. Ilmoittaudu saman tien joukkueeseen, joukkueen nettisivujen kautta.
Parannetaan jälleen kirkkonummen jalkapallo-olosuhteita ja ollaan mukana tukemassa Masalan kuplan tekonurmihanketta
FC WILD ry ja Keeper Cobras ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen FC WILD ry’n jalkapallomaalivahtien valmennuksen järjestämiseksi syyskaudella 2012 ja kevätkaudella 2013. FC WILD:in tavoitteena on, että kahdesta kolmeen pelaajaa/joukkue osallistuu valmennukseen kaudella 2012 -2013.
Katso lisätiedot netistä...
Perustamiskokoukset pidetään Veikkolan uudella Futiskentällä, Ennakkoilmoittautumiset joukkueisiin voi tehdä joukkueiden nettisivujen kautta...
Jos/kun olet 2008 tai 2009 lapsi niin voit ilmoittautua mukaan suosittuun perhepalloon joka alkaa lauantaina 29.9.2012 klo 10.00 Vuorenmäen koulun liikuntasalissa.
Hienosti ovat treenit lähteneet kentällä käyntiin. KENTTÄ ON VIELÄ KESKEN joten esimerkiksi roskikset ja lukot porteista vielä puuttuvat. Nämä tulevat viimeistään ensi viikon aikana. Muitakin viimeistelytöitä tehdään erinäisten asioiden parantamiseksi ja täysin uusi valaistus on tulossa loka-marraskuun aikana. -Vaikka portit ovat olleet auki niin PYÖRILLÄ EI SAA TULLA AITOJEN SISÄPUOLELLE SAATIKA KENTÄLLE. -Vaikka roskiksia ei ole vielä alueella niin joukkueen toimihenkilöt ja vanhemmat valvovat jotta kentälle ei jää roskia, roskiksia tulee kohta paikalle ja tilanne helpottuu tämän suhteen huomattavasti. -Aikuiset voivat myös valvoa jotta kiviä/oksia tms. ei tuoda tekonurmelle eikä myöskään lämmittelyä varten varatulle hiekkatekonurmelle, pelaajien sisarusten leikit ym. voi suorittaa koulun piha-alueella.
Kenttä on avattu harjoittelua ja pelejä varten keskiviikkona 5.9.2012, kenttä on tosin vielä kesken ja viimeistelytyöt käynnissä.
P04 joukkue pääsee näillä näkymin ensimmäisenä korkkaamaan uuden uutukaisen tekonurmen sunnuntaina Espoon Liigan pelien muodossa. Saman päivänä pelaavat myös T04-joukkueet myös omat espoon liigna pelinsä kentällämme klo 15.00 alkaen.Tervetuloa ihastelemaan.
RSS ATOM