Tervetuloa FC WILD ry:n sivuille

UUTISET

Uuden kotikenttämme ensimmäinen leiri järjestettiin lauantaina 20.10.2012. Seuran P02-P00 ikäluokille järjestämään tapahtumaan osallistui runsaasti innokkaita poikia sekä valmentajia. Päivän kuluessa palloa kesytettiin erilaisilla rasteilla ja peleissä. Koulu tarjosi paikan myös pieneen luentoon nuorten palloilijoidemme ravintoon ja harjoitteluun liittyen.
Katso koulujen vakiovuorojen peruutukset
Harjoitella voi normaalisti kunhan noudattaa varovaisuutta valaistusperustusten ja suojamerkintöjen läheisyydessä.
Uudenmaan piirin alueelle saivat Uefan Hattrick-olosuhdetukea seuraavat kohteet: Uusimaa Veikkolan jalkapallonurmi (FC Wild) – 30 000e KoiPS jalkapallonurmi ja huoltorakennus – 30 000e Porvoon Myllymäen jalkapallonurmi (FC Futura) – 20 000e NJS Halli – 30 000e
Veikkolan koulun 14 luokkaa ja n. 350 oppilasta kirmasivat keskiviikkona 26.9. uutuuttaan hohtavalla Veikkolan Futiskentällä, opettajat ja oppilaat olivat innoissaan uudesta jalkapallonurmesta eli tekonurmesta joka on avattu Veikkolassa harjoitus/pelikäyttöön syyskuun alusta.
Kaikki toimihenkilöt ovat tervetulleita tiistaisin potkimaan klo 21-22 Veikkolan Futiskentälle 2.10.2012 alkaen, riittää että olet seuran jäsen.
Vahingon sattuessa (1.10.2012)
Sivuillemme on nyt lisätty toimintaohjeet jos/kun vahinko sattuu harjoituksissa/peleissä
Tyttöjen joukkue tulee harjoittelemaan kerran viikossa perjantaisin veikkolan futiskentällä niinkauan kuin kenttä on auki ja siirtyy tämän jälkeen vuorenmäen koulun saliin. Liity mukaan.
RSS ATOM