Tervetuloa FC WILD ry:n sivuille

UUTISET

FC WILD tarjoaa mahdollisuuden pelaajille harjoitella puolikkaalla kentällä viikonlopun taitokisoja varten. Pelaajien vanhemmat ja mahdollisesti vanhempia rakentavat itse taitoradat. Kisajoukkue, kenttä on käytettävissänne, olkaa hyvät. Muistakaa itse kisoissa rento mutta keskittynyt suoritus on paras.
Nummelan kuplahallin pystytys alkaa tällä viikolla, mutta halli on käyttökunnossa todennäköisesti vasta viikolla 46. Tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan myöhemmin.
Merkkisuorituksia tuli kauden 2012 aikana yhteensä 42 kpl joka on huima parannus viime vuoteen verrattuna. Viidessä ikäluokassa PF9, TDn12, TEn10, TF9 ja TF8 menivät kaikkien aikojen ennätykset täysin uusiksi . Lisäksi monessa ikäluokassa useita kärkisijoja kaikkien aikojen ennätystaulukkoon. Varsinkin tyttöpuolella kehitys on ollut huimaa neljän ikäluokan kolmen kärjen muuttuessa täysin. Tästä on hyvä jatkaa....
Uuden kotikenttämme ensimmäinen leiri järjestettiin lauantaina 20.10.2012. Seuran P02-P00 ikäluokille järjestämään tapahtumaan osallistui runsaasti innokkaita poikia sekä valmentajia. Päivän kuluessa palloa kesytettiin erilaisilla rasteilla ja peleissä. Koulu tarjosi paikan myös pieneen luentoon nuorten palloilijoidemme ravintoon ja harjoitteluun liittyen.
Katso koulujen vakiovuorojen peruutukset
Harjoitella voi normaalisti kunhan noudattaa varovaisuutta valaistusperustusten ja suojamerkintöjen läheisyydessä.
Uudenmaan piirin alueelle saivat Uefan Hattrick-olosuhdetukea seuraavat kohteet: Uusimaa Veikkolan jalkapallonurmi (FC Wild) – 30 000e KoiPS jalkapallonurmi ja huoltorakennus – 30 000e Porvoon Myllymäen jalkapallonurmi (FC Futura) – 20 000e NJS Halli – 30 000e
Veikkolan koulun 14 luokkaa ja n. 350 oppilasta kirmasivat keskiviikkona 26.9. uutuuttaan hohtavalla Veikkolan Futiskentällä, opettajat ja oppilaat olivat innoissaan uudesta jalkapallonurmesta eli tekonurmesta joka on avattu Veikkolassa harjoitus/pelikäyttöön syyskuun alusta.
Kaikki toimihenkilöt ovat tervetulleita tiistaisin potkimaan klo 21-22 Veikkolan Futiskentälle 2.10.2012 alkaen, riittää että olet seuran jäsen.
RSS ATOM