Tervetuloa FC WILD ry:n sivuille

UUTISET

Veikkolan koulun 14 luokkaa ja n. 350 oppilasta kirmasivat keskiviikkona 26.9. uutuuttaan hohtavalla Veikkolan Futiskentällä, opettajat ja oppilaat olivat innoissaan uudesta jalkapallonurmesta eli tekonurmesta joka on avattu Veikkolassa harjoitus/pelikäyttöön syyskuun alusta.
Kaikki toimihenkilöt ovat tervetulleita tiistaisin potkimaan klo 21-22 Veikkolan Futiskentälle 2.10.2012 alkaen, riittää että olet seuran jäsen.
Vahingon sattuessa (1.10.2012)
Sivuillemme on nyt lisätty toimintaohjeet jos/kun vahinko sattuu harjoituksissa/peleissä
Tyttöjen joukkue tulee harjoittelemaan kerran viikossa perjantaisin veikkolan futiskentällä niinkauan kuin kenttä on auki ja siirtyy tämän jälkeen vuorenmäen koulun saliin. Liity mukaan.
Lauantaina 22.9.2012 perustettiin poikein 2007 syntyneiden joukkue. Joukkueessa on jo nyt 15 pelaajaa, mukaan mahtuu vielä pelaajia. Ilmoittaudu saman tien joukkueeseen, joukkueen nettisivujen kautta.
Parannetaan jälleen kirkkonummen jalkapallo-olosuhteita ja ollaan mukana tukemassa Masalan kuplan tekonurmihanketta
FC WILD ry ja Keeper Cobras ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen FC WILD ry’n jalkapallomaalivahtien valmennuksen järjestämiseksi syyskaudella 2012 ja kevätkaudella 2013. FC WILD:in tavoitteena on, että kahdesta kolmeen pelaajaa/joukkue osallistuu valmennukseen kaudella 2012 -2013.
RSS ATOM