Tervetuloa FC WILD ry:n sivuille

UUTISET

...PELAAJILLE, SISARUKSILLE, VANHEMMILLE, MUMMUILLE, VAAREILLE, SERKUILLE jne...
Fc Wild P01 järjestää Wappu turnauksen 27.-28.4.2013. Turnauksessa pelataan 2001 syntyneiden poikien haaste- sekä kilpasarjat. Molempiin sarjoihin otettiin kahdeksan joukkuetta. Turnauskutsujen lähettämisestä meni n. puoliviikkoa ja kaikki paikat ovat täyttyneet. Hienoa, että saimme vihdoin kotikentän, jotta turnaukset onnistuvat ja joukkueet pääsevät pelaamaan hyvissä olosuhteissa. Toivottavasti paikalliset yrityksetkin huomaavat kentän markkinointi potentiaalin ja saamme lisää tukijoiden mainoksia kentän laitoihin. Terveisin: Fc Wild P01
KAIKKI FC WILD:n joukkueet, pelaajat, jäsenet, vanhemmat, mummut, vaarit, kummit, serkut, sukulaiset, kaverit ja Veikkolalaiset TERVETULOA
Erkki Pääkkönen on valittu FC WILD:in valmennuspäälliköksi 2.1.2013 alkaen. Hän toimii osa-aikaisena. Valmennuspäällikön työn kuva tullaan lisäämään nettiin tammikuussa 2013.
SLU:n ja vahinkovakuutusosakeyhtiö Pohjolan sopima urheilun Tuplaturvavakuutus on voimassa myös niissä urheiluseuroissa, joiden lajiliitto on maksanut vakuutuksen seurojensa puolesta. Tuplaturvaan liittymällä lajiliitto takaa toiminnassaan mukana oleville seuroille Tuplaturvan kattamat toiminnanvastuuvakuutuksen sekä vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutuksen. Suomen Palloliitto on liittynyt tähän mukaan.
Onnittelut Nikolle hienosta uudesta FC WILD:in ennätyksestä PEn10 sarjaan jolla hän ohitti Julius Tauriaisen entisen kovan ennätyksen parilla sekunnilla jolla oltiin viime vuonna samassa sarjassa viidentenä.
RSS ATOM