Tervetuloa FC WILD ry:n sivuille

UUTISET

Vuosittain pidettävä tyytyväisyyskysely avattiin jäsenistölle noin viikko sitten. Pyydämme jäsenistöä vastaamaan kyselyyn alla olevan linkin kautta viimeistään 24.3. Mielipiteesi on meille tärkeä!! http://www.fcwild.fi/seura/tyytyvaisyyskysely/
Kesäkuun jalkapallokouluun on jo reilut 50 ilmoittautunutta ja elokuullekin yli 30. Ilmoittautuminen on siis hyvässä vauhdissa.
FC WILD on valittu mukaan ”Osoitteena Futis” – juniorijalkapallon seurakehityshankkeeseen, toteuttajina Suomen Palloliitto ja ITELLA Oyj. Vuodeksi 2013 mukaan valittiin valtakunnallisesti 39 hanketta. Hankkeet käynnistyivät helmikuun 16.-17.2. starttiseminaarilla Tampereella.
FC WILD:lla oli kolme joukkuetta mukana Uudenmaan piirin taitopelitapahtumassa ensimmäisen kerran 13.-14.2. Mukana olivat joukkueet P02, P03 ja T03 jotka pärjäisvät hienosti ottaen yhteensä 6 voittoa, 1 tasapelin ja 2 tappiota maalierolla 29-13. Tästä on hyvä jatkaa maaliskuun tapahtumaan.
Toiminnan suunnittelu jatkuu.
FC WILD:lle on myönnetty Suomen Palloliiton Taitokoulustatus. Tunnus on merkki seuran laadukkaasta ja monipuolisesta 7-12 vuotiaiden lasten pelaajakoulutustoiminnasta.
RSS ATOM