Tervetuloa FC WILD ry:n sivuille

UUTISET

LU- kykyryhmän tytöistä, FC- WILD Ilona Kemppinen, Milla-Mari Kujala NuPs Ronja Kivi, Emilia Siltala ja Noora Rhenström on valittu turnaukseen. Onnittelut tytöille.
Vuosittain pidettävä tyytyväisyyskysely avattiin jäsenistölle noin viikko sitten. Pyydämme jäsenistöä vastaamaan kyselyyn alla olevan linkin kautta viimeistään 24.3. Mielipiteesi on meille tärkeä!! http://www.fcwild.fi/seura/tyytyvaisyyskysely/
Kesäkuun jalkapallokouluun on jo reilut 50 ilmoittautunutta ja elokuullekin yli 30. Ilmoittautuminen on siis hyvässä vauhdissa.
FC WILD on valittu mukaan ”Osoitteena Futis” – juniorijalkapallon seurakehityshankkeeseen, toteuttajina Suomen Palloliitto ja ITELLA Oyj. Vuodeksi 2013 mukaan valittiin valtakunnallisesti 39 hanketta. Hankkeet käynnistyivät helmikuun 16.-17.2. starttiseminaarilla Tampereella.
FC WILD:lla oli kolme joukkuetta mukana Uudenmaan piirin taitopelitapahtumassa ensimmäisen kerran 13.-14.2. Mukana olivat joukkueet P02, P03 ja T03 jotka pärjäisvät hienosti ottaen yhteensä 6 voittoa, 1 tasapelin ja 2 tappiota maalierolla 29-13. Tästä on hyvä jatkaa maaliskuun tapahtumaan.
Toiminnan suunnittelu jatkuu.
RSS ATOM