Tervetuloa FC WILD ry:n sivuille

UUTISET

Raimon kaikki neljä lasta ovat saaneet kipinän futikseen ja niinpä laji vei isänkin mukanaan seuran johtokuntaan asti.
Tue FC WILD:in tyttöjen ja poikien toimintaa samalla, kun keräät Plussa-pisteitä itsellesi!
FC WILD ry on 2009 perustettu jalkapallon erikoisseura 37.000 asukkaan Kirkkonummella. FC WILD:ssa on n. 500 pelaajaa ja n. 650 jäsentä. Seurassa on toimintaa 3-vuotiaista ylöspäin sekä pojille että tytöille. Ikäluokkajoukkueet perustetaan vuosittain 5-vuotiaille. Seurassa on päätoiminen toiminnanjohtaja, jonka tueksi haemme valmennuspäällikköä.
Lisäksi Pyry Ketola oli mukana , nämä kolme pelaajaa edustivat FC WILD:ia menestyksekkäästi Suomen mestaruuskisoissa.
Kymmennen pelaajaa päivitti merkkisuorituksensa kirkkaammaksi uudenmaan piirin taitokisoissa. Neljä pelaajaa oli kymmenen joukossa ja yhteensä seitsemän pelaajaa 20 parhaan joukossa. LOISTAVA SUORITUS!
FC WILD ry on 2009 perustettu jalkapallon erikoisseura 37.000 asukkaan Kirkkonummella. FC WILD:ssa on n. 500 pelaajaa ja n. 650 jäsentä. Seurassa on toimintaa 3-vuotiaista ylöspäin sekä pojille että tytöille. Ikäluokkajoukkueet perustetaan vuosittain 5-vuotiaille. Seurassa on päätoiminen toiminnanjohtaja, jonka tueksi haemme sekä valmennus- että nappulapäällikköä.
MV: Artur Silvennoinen ja kenttäpelaajat Julius Tauriainen, Valtteri Olsbo ja Jonatan Schwarz valittiin alueelliseen espoo/länsi piirijoukkuetoimintaan mukaan, onnittelut pojille
RSS ATOM