Tervetuloa FC WILD ry:n sivuille

UUTISET

Monen vuoden jatkuvan taitotason kasvun jälkeen, tänä keväänä tapahtui hienoinen notkahdus viime vuodesta, taitokisoissa oli mukana 96 pelaajaa mutta D-junnut olivat vanhimpia mukana olleita, C-junnujenkin olisi hyvä olla mukana seuran taitokisoissa. Tämä notkahdus pystytään kuromaan umpeen kesän aikana jotta päästään samaan taitomerkkien määrään kuin ennätyskaudella 2014. Katso tarkemmin tulokset täältä....
Yhteistyössä FC WILD, Suomen Palloliitto, Posti ja Tele Finland
tervetuloa kaikki 08-09 tytöt mukaan
Mukaan mahtuu vielä, pyydä kaveri ja naapurikin mukaan
pyydä kaveri ja naapurikin mukaan kesän mukavimpaan leiriin
Tervetuloa seuraamaan vauhdikasta ja viihdyttävää junnufutista la 25.4.2015. FC Wild P06 järjestää kevätturnauksen Veikkolan omalla futiskentällä. Mukaan on ilmoittautunut yhteensä 25 joukkuetta - toimihenkilöineen ja kannustusjoukkoineen Etelä-Suomen alueelta. Veikkolaan saapuu n. 300-400 vierasta, joten nyt on hieno tilaisuus kokea innokkaiden poikien peli-iloa, riemua ja aitoa futistunnelmaa! Pelit käynnistyvät klo 9:00 ja päättyvät klo 15:30 alkaviin peleihin.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt 4,5 miljoonaa euroa seuratukena liikunta- ja urheiluseuroille. Seuratuki on tarkoitettu seurojen perustoiminnan kehittämiseen. Se mahdollistaa liikuntaharrastusten tuomisen kaikkien lasten ja nuorten ulottuville. Tukea myönnettiin 408 hankkeelle yli 60 eri lajin toimintaan. Myönnettyjen avustusten suuruus vaihteli 1 500 eurosta 30 000 euroon. Avustukset myönnetään veikkausvoittovaroista.
Toiminnanjohtaja Tapio Keränen oli mukana SPL 2 seurakehityskoulutuksessa, joka oli laatuaan ensimmäinen Suomessa. Mukana oli paljon erilaisia seuroja ympäri Suomen , isoja ja pienehköjä.
FC WILD ja Keittiömaailma ovat sopineet kolmen vuoden mittaisesta jatkosta pitkäaikaiselle yhteistyölle. Keittiömaailma, yksi seuran pääyhteistyökumppani tulee näkymään seuran tuuliasuissa, pelipaidoissa, julkaisuissa ja nettisivuilla sekä omalla kentällämme kentänlaitamainoksessa
RSS ATOM