Tervetuloa FC WILD ry:n sivuille

UUTISET

2001-syntyneissä pojissa Julius Tauriainen ja Valtteri Olsbo. 2000-syntyneissä tytöissä Milla-Maria Kujala ja Ilona Kemppinen ovat Suomen Palloliiton aluejoukkueleireillä mukana. Kaikki neljä ovat FC WILD:in kasvatteja mutta ovat siirtyneet HJK-akatemia joukkueisiin, tytöt aikaisemmin ja pojat viime syksyn aikana. Aluejoukkueleirien jälkeen valitaan ensimmäiset maajoukkueet, toivotaan kaikille neljälle loistavaa jalkapallouraa maajoukkuetasolla.
Reilu viikko sitten sääntömääräisessä syyskokouksessa valittiin ensi kaudelle uusi johtokunta. Uusille jäsenille luovuttivat paikkansa Seppo Olsbo ja Raimo Siirilä. Suurkiitos heille suuresta työpanoksesta seuran eteen! Uusina jäseninä aloittivat Marita Lindqvist, Johanna Jalava, Teemu Sysmäläinen ja Marko Haapasaari. Lämpimästi tervetuloa kehittämään seuran toimintaa! Johtokunnan kokoonpano löytyy täältä https://fcwild-fi.directo.fi/yhteystiedot/ Syyskokouksen pöytäkirja julkaistaan lähiaikoina.
Perinteinen Tähtitarhatapahtuman järjestetään tänä vuonna Eerikkilän urheiluopistolla 3. – 6.11. Tämän vuoden Tähtitarhatapahtumaan osallistuvat vuonna 2001 syntyneet pojat, joille tapahtuma on samalla lähtölaukaus ikäluokan maajoukkuetoiminnalle. Tapahtuman ohjelmaan kuuluu harjoittelua ryhmissä ja lisäksi keskinäisiä otteluita sekä luentoja. Mukaan leirille on kutsuttu kaikkiaan 72 pelaajaa.
RSS ATOM