Tervetuloa FC WILD ry:n sivuille

UUTISET

FC WILD ry on irtisanonut seuran valmennuspäällikön työsuhteen.
Jotta kynnys lähteä puhaltamaan pelejä madaltuisi, suosittelemme lämpimästi kysymään näitä uusia pelinohjaajia esim. harkkavuoroillenne treenien loppumatseihin tai harkkamatseihin.
maksuton pelinohjaajan koulutus 18.3.2016 Veikkolan koulun Kestissä.
2001-syntyneissä pojissa Julius Tauriainen ja Valtteri Olsbo. 2000-syntyneissä tytöissä Milla-Maria Kujala ja Ilona Kemppinen ovat Suomen Palloliiton aluejoukkueleireillä mukana. Kaikki neljä ovat FC WILD:in kasvatteja mutta ovat siirtyneet HJK-akatemia joukkueisiin, tytöt aikaisemmin ja pojat viime syksyn aikana. Aluejoukkueleirien jälkeen valitaan ensimmäiset maajoukkueet, toivotaan kaikille neljälle loistavaa jalkapallouraa maajoukkuetasolla.
Reilu viikko sitten sääntömääräisessä syyskokouksessa valittiin ensi kaudelle uusi johtokunta. Uusille jäsenille luovuttivat paikkansa Seppo Olsbo ja Raimo Siirilä. Suurkiitos heille suuresta työpanoksesta seuran eteen! Uusina jäseninä aloittivat Marita Lindqvist, Johanna Jalava, Teemu Sysmäläinen ja Marko Haapasaari. Lämpimästi tervetuloa kehittämään seuran toimintaa! Johtokunnan kokoonpano löytyy täältä https://fcwild-fi.directo.fi/yhteystiedot/ Syyskokouksen pöytäkirja julkaistaan lähiaikoina.
RSS ATOM